Следва

Райска градина. 25 май. Един ден в детайли

Дупе (и не само) БЕЗ целулит! Ето как!

Убиваме за онази страхотна рокля или пък мини пола на гол крак...

Health преди 6 години

Убиваме за онази страхотна рокля или пък мини пола на гол крак, защото са право в целта на тенденциите, а и вече е краят на май.

Има обаче един проблем! Вечният враг на жените! Да, точно за него говорим - целулитът.

"Портокаловата кожа" редовно разваля настроението ни и ни кара да се замислим дали ще сме в топ форма за плажа и онези страхотни бански, които вече чакат да бъдат разходени по някои плаж с фин пясък.

Освен седалището, бедрата и краката, целулитът често "загрозява" корема и ръцете, и постоянно намалява самочувствието ни. Борим се с него всячески - с диети, мазила и всевъзможни масажи, но резултатът винаги е недостатъчно добър.

Всъщност обаче не се замисляме, че за целулита е нужна борба отвътре, именно заради всички тези изкуствените хормони, които приемаме чрез храната, козметиката и въздуха - така наречените ксеноестрогени, които влияят ужасно на цялото ни тяло и усещане.

Неправилно хранене, пушене, дехидратация, хормони, стрес и напрежениe, малка физическа активност, тесни дрехи - все причини, които са основни за появата на целулит.

Целулитът обаче не е само козметичен дефект. "Портокаловата кожа" представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой.

Ние обаче си имаме малката тайнa и тя се казва Лейди Хармония, в която се влюбихме от първи опит. Абсолютно натурален продукт, който не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти и който подпомага на хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата.



И благодарение на екстрактът от Азиатска центела Лейди Хармония се бори срещу мастните отлагания и целулита (мечтата на всяка жена!) и влияе наистина магически върху кожата, здравината на костите и кръвоносните съдове.

Подаряваме си формулата за красота и самочувствие под формата на 60 таблетки Лейди Хармония от по-добрите аптеки, пием по две на ден, сутрин и вечер, когато сме по-напрегнати и само по една сутрин за профилактика и нещата просто са други.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.