Дупе (и не само) БЕЗ целулит! Ето как!

Убиваме за онази страхотна рокля или пък мини пола на гол крак...

Убиваме за онази страхотна рокля или пък мини пола на гол крак, защото са право в целта на тенденциите, а и вече е краят на май.

Има обаче един проблем! Вечният враг на жените! Да, точно за него говорим - целулитът.

"Портокаловата кожа" редовно разваля настроението ни и ни кара да се замислим дали ще сме в топ форма за плажа и онези страхотни бански, които вече чакат да бъдат разходени по някои плаж с фин пясък.

Освен седалището, бедрата и краката, целулитът често "загрозява" корема и ръцете, и постоянно намалява самочувствието ни. Борим се с него всячески - с диети, мазила и всевъзможни масажи, но резултатът винаги е недостатъчно добър.

Всъщност обаче не се замисляме, че за целулита е нужна борба отвътре, именно заради всички тези изкуствените хормони, които приемаме чрез храната, козметиката и въздуха - така наречените ксеноестрогени, които влияят ужасно на цялото ни тяло и усещане.

Неправилно хранене, пушене, дехидратация, хормони, стрес и напрежениe, малка физическа активност, тесни дрехи - все причини, които са основни за появата на целулит.

Целулитът обаче не е само козметичен дефект. "Портокаловата кожа" представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.