Следва

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

По забрадка: Мелания спази протокола (този път)

Първата дама заложи на сигурното при визитата на папа Франциск във Ватикана...

Други преди 6 години

Първата дама заложи на сигурното при визитата на папа Франциск във Ватикана.

Вчера първото семейство на САЩ се срещна с най-влиятелния човек в католическата църква. За щастие този път всички от Доналд и Мелания до Иванка и Джаред бяха спазили строгия дрескод.

Дамите носеха черни дрехи и воали на главите си, а господата заложиха на костюми и вратовръзки в тъмни нюанси.

Според ватиканския протокол, жените, които са на прием при папа са длъжни да носят дълги ръкави, официални черни дрехи и воал, които да покрива главата. За целта първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе облечена в дизайн от дантела дело на Dolce & Gabbana.

Припомняме, че преди дни част от критиците осъдиха аутфита с който новата Първа избра за визитата си в Саудитска Арабия и факта, че тогава отказа да забради главата си.

Любопитно още от визитата на семейство Тръмп в Италия е фактът, че съпрузите най-сетне се хванаха за ръка - за умилителен кадър в Сикстинската капела. Въпреки това при пристигането им Мелания отново тактично, или не чак толкова, избегна опита на Доналд да й помогне да слезе по стълбите на правителствения самолет.

Междувременно абсурдната снимка на първото семейство на САЩ заедно с папа Франциск предизвика бурни реакции и куп иронизиращи колажи в социалните мрежи. Мнозина наричат кадъра "съвременното семейство Адамс", а други са на мнение, че папата е бил дълбоко отегчен от срещата. Вижте сами:








More Други