Следва

Street style вдъхновения: Пролетта в тенденции

Resort 2018: Bottega Veneta

На представянето на резортната си колекция за 2018-та...

All fashion преди 6 години

На представянето на резортната си колекция за 2018-та, креативният директор на Bottega Veneta Томас Майер заявява, че не разбира защо колекциите се наричат с подобни имена след като това е една доста остаряла идея: "Какво всъщност означава резорт или круиз? Трябва да сменим името, защото поведението на купувача отдавна е променено. Никой не купува дрехи, които да носи в бъдеще, още повече купени специално за някакъв вид пътешествие. Хората купуват дрехи, които да носят сега."

С това си изявление, Майер показва още, че цени реалния живот на своите потребители, това, което се случва с тях в месеците между октомври 2017-та и януари 2018-та. Наблюдаваме го чрез елегантните премерени рокли в синьо и зелено с декорации по деколтето, както и женствените плисирани поли в изящен А-силует.

Силна роля сред широко приложимите в ежедневието дрехи заемат и палтата в красиви принтове от вълна и кожи, част от които биват двулицеви. Част от интересните стайлинг решения пък представляват велурените миди поли, съчетани с обемни кашмирени пуловери, както още и копринените чорапки, съпътстващи почти всяка една от визиите в line up-а и комплиментиращи ги съответно в неутрални или ярки тонове.

В галерията горе>>>
цялата колекция!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.