Петъчен БЛИЦ: Илиян Любомиров

Или може би ви е по-познат като Августин Господинов...

Или може би ви е по-познат като Августин Господинов, но в крайна сметка не е важно името, а човекът, който седи зад него.

Напоследък Илиян се е отдал на една страхотна и много вдъхновяваща концепция - "Думи на 4 гуми", бус пълнен с книги, който да насърчава читателите, да се интересуват от съвременна българска литература, или по-точно поетични и прозаични книги от последните години.

Чаровното бусче, украсено от графити артиста Nasimo, бе представено в София навръх най-светлия празник - 24-ти май, и съвсем скоро ще започне обиколката си около България.

Преди обаче думите да тръгнат на четири гуми, хващаме Илиян в един блиц, в който да ни разкаже за усещането, целта и най-важното - вдъхновението:

Утрото... без аларма е като небе без облак.

Закуската... е любимото ми парче на Ревю.

Началото... е винаги трудно. Обичам го.

Коментари: 4

S
Sam (2017/05/27 / 14:40)
Снимките са личен архив определено... от фотосесиите, които си прави сигурно доста често:)) Наистина всяко нещо, което прочитам от него е пълно с клишета. Прекалено е фокусиран върху себе си младежа.
E
ednasum (2017/05/27 / 07:34)
Пълно клише.
P
prolet (2017/05/26 / 12:54)
Голям фотошоп са всички снимки особено последната. Незнам откъде сте ги изкопали.
K
Kikik (2017/05/26 / 11:10)
Изключително симпатичен ми е. Признавам, че творчеството му не ми харесва, но тази неподправена безпардонност (не в това интервю, а в други, които съм чела/слушала) го прави интересен.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.