Следва

Дизайн за вдъхновение: Натясно в... Швеция

Мелания Тръмп, Десислава Радева или Бриджит Макрон! Коя е по-стилна?

Вчера се проведе среща на лидерите на НАТО...

Celebrities преди 6 години

Вчера се проведе среща на лидерите на НАТО, на която за първи път присъстваха и новите президент на САЩ и България - Доналд Тръмп и Румен Радев

Първите дами Мелания и Десислава, разбира се, ги придружаваха, а в Брюксел двойките бяха посрещнати от крал Филип и кралица Матилда.

Половинките на всички лидери на НАТО посетиха музея на Рене Магрит, както и още забележителности. В компанията на Мелания, която очарова с кожен тоалет в бежово дело на Maison Ullens, бяха френската Първа дама Бриджит Макрон, която въпреки 64-те си години бе заложила на къса черна рокля с лейбъл Louis Vuitton, и половинката на Радев Десислава, която показа завидно подобрен моден стил с тоалет в бяло и черно с нежни флорални бродерии, комбиниран със светли обувки без пета на нисък ток и розов клъч, който не се вписваше особено в картинката.

Госпожа Радева побърза да се похвали със светската си изява и в социалните мрежи, където публикува няколко кадъра от визитата си в Брюксел.

"Днес беше един много особен ден. Срещнах се с най- популярните първи дами и видях страхотни красоти, особено в оранжериите на кралица Матилда", написа под снимките с първите дами Десислава.

А според вас? Коя Първа дама е най-шик? Мелания, Десислава или Бриджит? Отгворите в анкетата долу>>>

Анкета

Коя Първа дама е най-шик? Мелания, Десислава или Бриджит?

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.