Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 29 май до 4 юни

Супер Марио Бионди!

Отдавна не бяхме ходили на тоолкова зареждащ, красив и емоционален концерт!...

Music преди 6 години

Отдавна не бяхме ходили на тоолкова зареждащ, красив и емоционален концерт! Толкова, че досега ни държи и няма да ни пусне още неизвестно време. Този Бионди наистина е супер Марио! Уникален! Страхотен! С божествен глас, ваещ най-доброто от комбинацията на звучене между Бари Уайт и Франк Синатра, като на един присъщ изпълнител на джаз, соул и r’n’b музика. Глас дълбок, топъл, дамгосващ, каращ те да се усмихваш, танцуваш, настръхваш, пееш, плачеш. Когато го слушаш, се пренасяш в друг, паралелен свят. Става ти едно чудно, пролетно, зареждащо, вдъхновяващо… Крачките, стъпките, тълпата около теб, хората, лицата им са някак по-позитивни… Слънцето, Луната, звездите, сградите, над които светят, са още по-светли, шарени и сгушени. Ние, животът ни, проблемите в него, се реорганизират и поемат по нова, по-положителна орбита.

 

На всичкото отгоре, чаровният и много секси, тренди и фешън изпълнител с катанска кръв във вените си, на живо изглежда още по-готин, земен и естествен и звучи по начина, по който слушаме великолепните му песни от студийните записи! Музикантите, с които Марио Бионди пя, бяха просто… класи! Професионалисти до последната молекула кръв!




Едно неповторимо, незаличимо и задушевно двучасово потапяне нейде из мечтите и поривите ни, което никога няма да забравим! Това беше снощният концерт на италианския супер Марио в Sofia Live Club. И който го е пропуснал, със сигурност има за какво да съжалява. Но пък си го пуснете да го слушате, докато бързате и тичате по задачки, и наистина светът ви ще се промени!...



П.п.: А ние, от екипа на ViewSofia, само ще се похвалим, и как пък не!!!, че го научихме да казва „Бльа – го – да – риа!” И той много пъти го каза на отбраната си публика, която бе там заради организаторите от Keen Acts. Ние също много те обичаме и ти благодарим, супер Марио! И пак да дойдеш!

Нямаме повече думи. Пускаме си го отново! А музиката е онова, което сме самите ние... 

More Music