Следва

Петъчна доза секс: Мъжете на Кан 2017

По забрадка: И Десислава Радева спази протокола!

Държавният глава Румен Радев води българската делегация..

Други преди 6 години

Държавният глава Румен Радев води българската делегация, която посети Ватикана по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май.

Българският президент беше приет на аудиенция от папа Франциск, а компания му правеше и новата Първа дама - Десислава Радева.


Госпожа Радева стриктно спази протокола при срещи с Папата и заложи на строг тоалет в тъмносин нюанс, в унисон с вратовръзката на половинката й, като не бе пропуснала да сложи и воал, които да покрива главата.

От малкото кадри на които присъства и новата Първа на България се вижда, че тя е изключително сериозна и очевидно е взела визитата си много присърце.

Президентът Румен Радев, който подари на Папата икона на Светите Братя Кирил и Методий, е вторият български президент на България когото папа Франциск приема.

По-рано американското първо семейство - Доналд и Мелания Тръмп, също бяха приети на аудиенция. Срещата им с Папата обаче предизвика куп иронични коментари ТУК!



След срещата с Папата, Румен и Десислава Радеви поднесоха цветя пред паметника на Иван Вазов, както и пред паметника на братята Св. Св. Кирил и Методий. Именно там, Първата дама показа в целия й блясък тъмносинята рокля, която избра за важния повод. 



Смеем да кажем, че цветът и дължината са чудесно съобразени, но пък детайлите като "кокетна" якичка и черна лента от кадифе, минаваща през раменете, някак си никак не ни се връзват стилистично!

А вие какво мислите? Харесва ли ви роклята на Десислава Радева? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви роклята на Десислава Радева?

More Други