Госпожа Радева даде 12 хиляди за да е на ниво!

Оказва се, че Първата дама на България се е изръсила със стабилна сума за гардероба си...

Оказва се, че Първата дама на България се е изръсила със стабилна сума за гардероба си.

ТУК ви показахме как Десислава Радева гордо позира в компанията на Мелания Тръмп, Бриджит Макрон и други съпруги на световни лидери.

За важното събитие госпожа Радева избра да разходи тоалет на българската дизайнерка Невена Николова, която се прочу с роклите си в Лондон, и не само. Роклята за Първата дама е с леки подобрения от оригиналния модел, който преди около 3 години водещата и модел Лаура Уайтмор разходи по червения килим на бал в британската столица.

Коментари: 5

L
little miss sunshine (2017/05/30 / 05:18)
Пред "за да" в заглавието не трябва ли да има запетайчица?Или от бързане да напишете поредната статия за президентшата, с която отново да разчовъркате изхабената вече тема за роклята и да подклаждате низките страсти у хората /колко обиди и злоба човешка се изля само/, сте си забравили за пореден път граматиката?Пардон, статията не е написана, тя е пренаписана отново с 1-2 нови факта.И пак пардон, статията пак е пример как следите ежесекундно dir.bg и каквото там се появи, веднага и тук блесва.Имайте малко повече уважение към себе си и читателите!
Светлана (2017/05/26 / 14:47)
Еееее, защо такава злост се лее? Прекалявате. Нито е чак толкова плачевно положението, за ужасно пък и дума не може да става. Като гледам останалите, лол, нашата е направо цвете, бе! Я, стига сте злобяли.
M
MissJ (2017/05/26 / 14:02)
..... Без думи
M
Mishel (2017/05/26 / 14:01)
А сега една данъчна проверка откъде Радева има 12 000 лв. за една рокля, като заплатата на президента е два пъти по-малко, а тя май не работи.
Q
QueenGeek (2017/05/26 / 13:40)
Чудесно е, че подкрепя български дизайнер, но тази рокля й седи УЖАСНО!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.