Седмичен ХОРОСКОП - 29.05 - 04.06

Astro преди 6 години

Активното влияние на планетите е причината през този период да се развиват нови ситуации в бизнеса. У хората ще се наблюдава стремеж към активни пътувания, спонтанни действия, получаване на нова информация и знания, решаване на семейни проблеми и въпроси, които ги терзаят от дълго време. С една дума – тази седмица е за равносметки.
Луната влияе на общуването, карайки ни да прекарваме повече време с роднини. Също така, краят на този месец вещае важни семейни решения и неотложни покупки. Меркурий няма да позволи да се стигне до взаимно разбиране във всякакви преговори, но при добра концентрация и усилие, всичко ще си дойде на мястото.

Аспектът на Венера ще се усеща по-остро през някои дни от седмицата, което също може да доведе до своите неразположения. Но всичко това не трябва са бъде повод за притеснение, стига всеки за себе си да е направил своята равносметка за сегашното си положение.

Мъдростта, която тази седмица ни носи, е да си зададем някои важни въпроси, а именно: Какво наистина искаме? Намираме ли се там, където имаме амбицията да бъдем? Готови ли сме да направим необходимото, за да постигнем целите си?
 

Хороскоп

Още от Astro