Нашата Първа с най-скъп тоалет!

29-05-2017 Текст: View Sofia/Екип Фотография: .NET 7
Добави коментар

Оказа се, че Десислава Радева е била с най-скъпата рокля за срещата на съпругите на световните лидери.

В края на миналата седмица половинката на президента Румен Радева застана рамо до рамо с Мелания Тръмп и прясната Първа дама на Франция – Бриджит Макрон.

За важното събитие госпожа Радева заложи на рокля дело на дизайнерката Невена Николова, която струва около 12 хиляди лева и чийто модел е от 2014 година.


Кратка справка показва, че тоалетът на нашата Първа е бил най-скъп! Госпожа Макрон заложи на мини черна рокля с лейбъл Louis Vuitton за скромните 5000 лева, а Мелания Тръмп на кожен бежов ансамбъл с цена от около 8000 лева.


Междувременно успяхме да издирим и другата рокля, която Десислава Радева облече по време на аудиенцията на българската делегация с Папа Франциск и която ви показахме ТУК! Тя е модел на марката за дамски облекла Credo и струва скромните 219 лева.

Мненията на почитатели обаче доста се разминават, едни казват, че Първата дама изглежда безупречно и в двата модела, а други - че стилистично Десислава Радева може да се справи много, много по-добре.

Коментари 7

Добави коментар
Vintage queen (30/05/2017 / 08:06)

Госожата не е интересна. На никого на запад от Драгоман, за жалост. Само ние тук си я приказваме, ма нека, то си е тема. А Невена си се труди, какво. Пр-ът й работи, а и не са много като нея, кой да и даде дреха на президентшата - Жана Жекова или София Борисова? То и на пазара няма никой..., освен на червения килим.

geri_gn (30/05/2017 / 06:38)

Точно ссссссс и без кавички за съжаление!Само ние българите сме способни на такова самооплюване, честно незнам как генерирате толкова злоба!Единствената ми забележка към г-жа Радева е прическата й, можеше да се постарае повече!Тоалета й стои много добре, спазила е етикета откъм дължина и обувки! Относно дизайнерката не е зле да прочетете статията от линка http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/kralski-osobi-shte-nosjat-rokli-na-balgarska-dizajnerka-na-svatbata-na-pipa-midaltan.html , та да може да си позволи да е по-скъпа от D&G и LV. Дали дрехите са й скучни оставете да решат хората, които разбират от мода и имат виждане за естетика и красота!

Megs (30/05/2017 / 04:59)

Защо ссссссс....., задължително е да се говори за тия работи. Радева е първо публично присъствие до държавен глава от 6 години, при това подчертано нескопосано. Какво, да се правим, че я няма ли? А че Невена е неоправдано скъп "лукс", като кавичките не са случайни, е факт. Дрехите й са скучни и баснословни. Бих попитала надлежно кой осигурява бюджета за обличане на госпожата, ако бях на мястото на медията!?

little miss sunshine (29/05/2017 / 21:26)

Точно-Ссссс, като в змийчарник.Големи критики и обиди, голяма злоба се изля.А причина за нея?!?Надали са политически пристрастия.Нуждата да се оплюва-това е!Не помня за предните президентши да е обсъждано толкова как се обличат и изглеждат, а в спомените ми се въртят образи на лели в костюми.И нищо лошо не казвам.Относно злобните коментари за дизайнерката-преди да плюете разучете малко, поразгледайте малко от колекциите й-да, тя наистина е на световно ниво! Сссссссс ...

Светлана (29/05/2017 / 15:49)

Ссссссссс...

Sam (29/05/2017 / 11:50)

Българската световно "известна" дизайнерка Невена, по-скъпа от D&G и LV, ама хайде моля ви се.... Г-жа Невена е преправила един стар модел и го е предоставила на първата ни дама, с уговорката да си направят и двете един евтин ПР. Че се облече Радева подходящо е факт, но са на път с дизайнерката да станат за смях, типично по български...

Realist (29/05/2017 / 11:18)

Дето се вика: "На гол тумбак - чифте пищови" :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Item of the day

Нов партньор в удоволствието

Виж още
Нов партньор в удоволствието

Жълт бутон

Кейт Бекинсейл заби 21-годишен

Кейт Бекинсейл заби 21-годишен

Виж още