Оказа се, че Десислава Радева е била с най-скъпата рокля за срещата на съпругите на световните лидери.

В края на миналата седмица половинката на президента Румен Радева застана рамо до рамо с Мелания Тръмп и прясната Първа дама на Франция – Бриджит Макрон.

За важното събитие госпожа Радева заложи на рокля дело на дизайнерката Невена Николова, която струва около 12 хиляди лева и чийто модел е от 2014 година.


Кратка справка показва, че тоалетът на нашата Първа е бил най-скъп! Госпожа Макрон заложи на мини черна рокля с лейбъл Louis Vuitton за скромните 5000 лева, а Мелания Тръмп на кожен бежов ансамбъл с цена от около 8000 лева.


Междувременно успяхме да издирим и другата рокля, която Десислава Радева облече по време на аудиенцията на българската делегация с Папа Франциск и която ви показахме ТУК! Тя е модел на марката за дамски облекла Credo и струва скромните 219 лева.

Мненията на почитатели обаче доста се разминават, едни казват, че Първата дама изглежда безупречно и в двата модела, а други - че стилистично Десислава Радева може да се справи много, много по-добре.

Коментари 7

Добави коментар
Vintage queen (30/05/2017 / 08:06)

Госожата не е интересна. На никого на запад от Драгоман, за жалост. Само ние тук си я приказваме, ма нека, то си е тема. А Невена си се труди, какво. Пр-ът й работи, а и не са много като нея, кой да и даде дреха на президентшата - Жана Жекова или София Борисова? То и на пазара няма никой..., освен на червения килим.

geri_gn (30/05/2017 / 06:38)

Точно ссссссс и без кавички за съжаление!Само ние българите сме способни на такова самооплюване, честно незнам как генерирате толкова злоба!Единствената ми забележка към г-жа Радева е прическата й, можеше да се постарае повече!Тоалета й стои много добре, спазила е етикета откъм дължина и обувки! Относно дизайнерката не е зле да прочетете статията от линка http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/kralski-osobi-shte-nosjat-rokli-na-balgarska-dizajnerka-na-svatbata-na-pipa-midaltan.html , та да може да си позволи да е по-скъпа от D&G и LV. Дали дрехите са й скучни оставете да решат хората, които разбират от мода и имат виждане за естетика и красота!

Megs (30/05/2017 / 04:59)

Защо ссссссс....., задължително е да се говори за тия работи. Радева е първо публично присъствие до държавен глава от 6 години, при това подчертано нескопосано. Какво, да се правим, че я няма ли? А че Невена е неоправдано скъп "лукс", като кавичките не са случайни, е факт. Дрехите й са скучни и баснословни. Бих попитала надлежно кой осигурява бюджета за обличане на госпожата, ако бях на мястото на медията!?

little miss sunshine (29/05/2017 / 21:26)

Точно-Ссссс, като в змийчарник.Големи критики и обиди, голяма злоба се изля.А причина за нея?!?Надали са политически пристрастия.Нуждата да се оплюва-това е!Не помня за предните президентши да е обсъждано толкова как се обличат и изглеждат, а в спомените ми се въртят образи на лели в костюми.И нищо лошо не казвам.Относно злобните коментари за дизайнерката-преди да плюете разучете малко, поразгледайте малко от колекциите й-да, тя наистина е на световно ниво! Сссссссс ...

Светлана (29/05/2017 / 15:49)

Ссссссссс...

Sam (29/05/2017 / 11:50)

Българската световно "известна" дизайнерка Невена, по-скъпа от D&G и LV, ама хайде моля ви се.... Г-жа Невена е преправила един стар модел и го е предоставила на първата ни дама, с уговорката да си направят и двете един евтин ПР. Че се облече Радева подходящо е факт, но са на път с дизайнерката да станат за смях, типично по български...

Realist (29/05/2017 / 11:18)

Дето се вика: "На гол тумбак - чифте пищови" :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

It's all about Philips fashion

Виж още
It's all about Philips fashion

Жълт бутон

Нели Петкова роди момченце

Нели Петкова роди момченце

Виж още