Следва

Ето кой спечели 24 книги за 24-ти май!

Графити тур в София = усмивки и вдъхновение!

След като направихме най-вкусната кулинарна обиколка на София за чужденици с Крис и Дани, под мотото Balkan Bites Food Tours...

All About Life преди 6 години

След като направихме най-вкусната кулинарна обиколка на София за чужденици с Крис и Дани, под мотото Balkan Bites Food Tours, и посетихме някои от най-кокетните и прелестни заведения в столицата, сега надникваме в сърцето на града по един друг начин. За да го видим под малко по-различен ъгъл, даващ ни коренно различна перспектива за всъщност страхотната урбанистична среда, която ни обгръща ежедневно. И която, може би заради динамиката, в чиято прегръдка непрестанно сме потопени, не забелязваме и не виждаме.

Събираме се отново на ключово място, разположено в слънчевия сплит на столицата. Място, с огромна историческа, национална, демографска, туристическа стойност, обединяващо минало, настояще и бъдеще – пред статуята на София. Събираме се, за да се усмихнем и възхитим на уличното изкуство и неформалната градска култура, наблюдаваща ни ежедневно от стени и фасади на къщи, блокове и сгради. Или накратко казано – Тяхно Величество Графитите.

За Крис и компания графити-турът обхожда няколко централни места, в близост до изходната точка. А те, тези изключителни произведения на спрей-изкуството, са толкова много и толкова невероятни, че и два дни не биха били достатъчни, за да бъдат разгледани всички! Затова сега ще ви разходим виртуално до отбраните точки на нашите приятели, а вие спокойно можете да изберете ваш графити-маршрут. Достатъчно е само да държите очите и сетивата си отворени и жадни за колорит и приключения, и бъдете сигурни, че ще започнете да виждате София по съвсем друг начин и светлина!

Денят ви ще бъде по-различен, усмихнат, шарен и нов. Желаем ви вдъхновение!

More All About Life