Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Всички носят: 90-тарските очила!

В настоящия моден сезон наблюдаваме сблъсък на тенденции от различни естества...

All fashion преди 6 години

В настоящия моден сезон наблюдаваме сблъсък на тенденции от различни естества, а като безспорно открояващо се отбелязваме присъствието на 80-те и 90-те години на миналия век, заедно с всички крещящи и впечатляващи елементи, които те повличат след себе си. Като добър източник на забавление в стилистична насока, те ни "подаряват" забележителни аксесоари като белите обувки, кристалните чоукъри и равните плажни чехли.

Точно от това същото гнездо с вдъхновения, се появява и един от най-носените и коментирани елементи на Пролет/Лято 2017-та, а именно 90-тарските слънчеви очила. Те биват овални или квадратни с издължен силует, който макар и да не е от най-комплиментиращите контура на лицето, следва да признаем, че ако не друго, то поне трогва интереса.

Чудим се дали ни харесват, или не, но пък толкова много познати модни лица ги носят, че изведнъж идеята за един такъв причудлив чифт никак не звучи неприятна. В разнообразие от цветни рамки и изобилстващи примери за добро съчетание, трудно е да не се възползваме от идеята. И затова, наред с готините модни хора, които ги носят, прилагаме и малка селекция с подобаващи предложения в галерията горе>>

More All fashion