Следва

Викайте ми Пами, Морската сирена!

We love: Кралското семейство за GQ

За всяко нещо си има първи път!...

Други преди 6 години

За всяко нещо си има първи път!

Нямаше да повярваме, ако не бяхме видели - но принц Уилям и семейството му позираха за фотосесия за британското издание на мъжкото списание GQ.

Чаровните кадри са дело на Норман Джийн Рой, а разговорът с принц Уилям се върти около 20-та годишнина от смъртта на майка му Лейди Даяна и собственото му семейство.

"Иска ми се да можеше да ми даде съвет, да познава Катрин и да види как внуците й растат. Тъжно ми е, че това никога няма да се случи и че Джордж и Шарлот никога няма да я познават. Отне ми около 20 години, за да приема смъртта на майка ми и спокойно да говоря за нея. Понякога още боли, но тази рана няма да се излекува до края на живота ми. А и аз дори не получих възможността да скърбя и да скрия чувствата и емоциите си, защото целия свят разбра какво е станало, каква е историята", казва наследникът на трона за покойната Даяна.

GQ с пълното интервю на принц Уилям ще е на пазара от 1-ви юни, а дотогава ще се наслаждаме само на един чернобял кралски семеен кадър, който е пълен с много емоция и заряд.

Уилям, Кейт, Джордж, Шарлот и кучето им в целия им блясък:



"За мен е изключително важно семейството ми да е стабилно и силно. Без него не мога да направя нищо, Кейт и децата са ми страшна опора! Искам Джордж и Шарлот да са щастливи и да живеят в един сигурен свят", казва още принцът за половинката и наследниците си.

More Други