Следва

Салатите, които ще добавят щипка свежест към вашето лятно меню

Love to quote: 13 вдъхновяващи цитата от Ив Сен Лоран

На 1ви юни 2017г. се навършват 9 години от смъртта на Ив Сен Лоран...

Celebrities преди 6 години

На 1ви юни 2017г. се навършват 9 години от смъртта на Ив Сен Лоран - един неоспорим със своя талант моден дизайнер, довел до революция в дамския гардероб.

В негова чест сме подбрали да Ви представим няколко от неговите вдъхновяващи мисли. А за него какво повече можем да кажем, освен че е...

И - иновативен
В - вдъхновяващ

С - сензационен
Е - ексцентричен
Н - незаменим

Л - любим
О - обичан
Р - различен
А - анормален
Н - недостижим

“Не спирай, не почивай, не отлагай. Утре може да припадна в колата или да се удавя във ваната. Затова днес е денят, в който трябва да свърша всяка глупост, която ми мине през главата.”

“Най-доброто облекло за една жена са обятията на мъжа, който я обича. Но за тези, които са лишени от това щастие, съществувам аз…”
“Най-красивият грим за една жена е страстта.”

“Любовта е най-добрата козметика! Но козметика се купува по-лесно…”

"Започнах да създавам облекла, без да се съобразявам с Висшата мода, осъзнавах, че тласкам модата на моето време да се развива, че позволявам на жените да проникнат в забравен дотогава свят."


"Ще ме извините, че се гордея с това, но отдавна мисля, че модата не съществува само за да краси жените, а и да ги прави по-уверени, да им позволява да поемат отговорност за себе си. Винаги съм се противопоставял на измислиците на онези, които задоволяват егото си чрез модата. Тъкмо обратното - аз исках да се поставя в услуга на жените. Да служа на телата им, на жестовете им, на поведението им, на живота им. Исках да ги съпровождам в голямото освобождение, което се извърши през последния век."

“Жената е свободна и затова не бива да й се налага какво да носи. Дрехата трябва да бъде подчинена на личността й, а не обратното”.

“През годините научих, че най-важното в една рокля е жената, която я носи.”

“Никога не бива да бъркаме елегантността със снобизма!”

“Няма друго черно, освен ЧЕРНОТО!”

“Модата избледнява, стилът е вечен.”

“В този живот съжалявам само за едно – че не аз съм измислил дънките. Дънките са най-шикозното, най-практичното, най-удобното и най-непретенциозно облекло. Те са експресивни, семпли, скромни и привлекателна – всичко, което се надявам, че притежават дрехите, които правя.”

“Бих бил щастлив в Рая само при условие, че ангелите са облечени с вкус.”


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.