Следва

Not SO easy chic: Полата с "трудна" дължина и как я носим

Първата официална обиколка: Какви тоалети показа Мелания Тръмп (галерия)

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп завършиха 9-дневната си обиколка в Близкия изток и Европа...

All fashion преди 6 години

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп завършиха 9-дневната си обиколка в Близкия изток и Европа. Първата им официална в ролята на президент и Първа дама.

Разбира се, стилът на Мелания привлече огромно внимание и из световните медии се заговори сериозно за парите, които екс моделът хвърля за гардероба си.

Освен това на няколко пъти се оказа, че госпожа Тръмп категорично не се е съобразила с протокола - например, при посещението в Саудитска Арабия Мелания не покри главата си, а палтото й за 100 хиляди лева, с което "дефилира" в Сицилия на срещата на G7 стана сериозна сензация.

Смеем да кажем, че през по-голямата част от пътуването си 47-годишната Първа дама на САЩ изглеждаше елегантно главно в дизайни на Доменико Долче и Стефано Габана, които очевидно нямат нищо против, за разлика от свои колеги, да обличат половинката на новия президент.

В галерията горе>>> всички стилни модни комбинации, които Мелания Тръмп показа по време на първата си официална обиколка като Първа дама.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.