Лица

Първата официална обиколка: Какви тоалети показа Мелания Тръмп (галерия)

30-05-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 30
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп завършиха 9-дневната си обиколка в Близкия изток и Европа. Първата им официална в ролята на президент и Първа дама.

Разбира се, стилът на Мелания привлече огромно внимание и из световните медии се заговори сериозно за парите, които екс моделът хвърля за гардероба си.

Освен това на няколко пъти се оказа, че госпожа Тръмп категорично не се е съобразила с протокола - например, при посещението в Саудитска Арабия Мелания не покри главата си, а палтото й за 100 хиляди лева, с което "дефилира" в Сицилия на срещата на G7 стана сериозна сензация.

Смеем да кажем, че през по-голямата част от пътуването си 47-годишната Първа дама на САЩ изглеждаше елегантно главно в дизайни на Доменико Долче и Стефано Габана, които очевидно нямат нищо против, за разлика от свои колеги, да обличат половинката на новия президент.

В галерията горе>>> всички стилни модни комбинации, които Мелания Тръмп показа по време на първата си официална обиколка като Първа дама.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още