Лица

Първата официална обиколка: Какви тоалети показа Мелания Тръмп (галерия)

30-05-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 30
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп завършиха 9-дневната си обиколка в Близкия изток и Европа. Първата им официална в ролята на президент и Първа дама.

Разбира се, стилът на Мелания привлече огромно внимание и из световните медии се заговори сериозно за парите, които екс моделът хвърля за гардероба си.

Освен това на няколко пъти се оказа, че госпожа Тръмп категорично не се е съобразила с протокола - например, при посещението в Саудитска Арабия Мелания не покри главата си, а палтото й за 100 хиляди лева, с което "дефилира" в Сицилия на срещата на G7 стана сериозна сензация.

Смеем да кажем, че през по-голямата част от пътуването си 47-годишната Първа дама на САЩ изглеждаше елегантно главно в дизайни на Доменико Долче и Стефано Габана, които очевидно нямат нищо против, за разлика от свои колеги, да обличат половинката на новия президент.

В галерията горе>>> всички стилни модни комбинации, които Мелания Тръмп показа по време на първата си официална обиколка като Първа дама.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Item of the day

Нов партньор в удоволствието

Виж още
Нов партньор в удоволствието

Жълт бутон

Кейт Бекинсейл заби 21-годишен

Кейт Бекинсейл заби 21-годишен

Виж още