Следва

BG грешките на червения килим

Агнес Дийн слиза от модния подиум ?

Агнес Дийн планира да прекрати моделската си кариера. Британската звезда, която многократно беше обявявана за „следващия супермодел на модната индустрия”...

All fashion преди 14 години

Агнес Дийн планира да прекрати моделската си кариера. Британската звезда, която многократно беше обявявана за „следващия супермодел на модната индустрия” планира да се върне във Великобритания и да се отдаде на актьорската си кариера.

Продуцентите, с които Агнес се е свързала твърдят, че тя вече е отегчена от безкрайни фотосесии. Новата цел на г-ца Дийн е да участва в британски „indie” филми, иначе казано нискобюджетни, но качествани заглавия.

Освен това, дочухме, че г-ца Дийн има ново увлечение – британската звезда от The Last Shadow Puppets, Майлс Кейн.


/Майлс Кейн в дясно/

„И двамата са северняци, и двамата имат едно и също чувство за хумор”, споделят добре осведомени. Според запознати, двамата се познават от преди, но заради професионални ангажименти, неса имали възможността за истинско сближаване. 

Срещат се миналата седмица на парти в Ню Йорк и оттогава непрестанно си разменят съобщения и телефонни обаждания. А всичко това е едно добро начало, вземайки предвид завръщането на г-ца Дийн на родна земя.

Дали приказката ще продължи? И ние очакваме продължение...

 

More All fashion