Следва

Resort 2018: Just Cavalli

Тренд дрескод 2017: White All Over

Тенденции са тема, която ни вълнува особено силно всеки път...

All fashion преди 6 години

Тенденции са тема, която ни вълнува особено силно всеки път. Отправната точка на тълкуване на всичко в модата, силуети, цветове и настроения, те са извор на вдъхновение и, най-важното, забавление. Защото в концепцията на думата мода е заложено именно това тълкувание или поне така следва да бъде разглеждано.

Днес и ние правим точно това - заиграваме се за готино пролетно настроение с една от основните за Пролет/Лято 2017 тенденции - White All Over .

Основното, което трябва да знаем за тренда

Светлите тонове са присъщи на пролетта, но за топлия сезон на 2017-та наблюдаваме една красива особеност при тях, а именно нежно преливане на млечни тонове във фантастични монохромни визии.

Обратно на минали сезони, където стерилният бял цвят налага общия тон в пролетните дизайнерски колекции, сега главна роля заемат приглушените тонове на екрю, крем и светлобежово. Неутралната палитра, разбира се, сама по себе си не би могла да бъде водещ за сезона тренд. Тя се включва в красиви интерпретации на вече познатите ни и обстойно разгледани тенденции като прозрачните материи, където ярко предложение дават от Lanvin; забележително силното влияние на 80-те години на миналия век и страхотния пример с къдри от Rodarte; заливащите модната пътечка слогани и Paco Rabanne, както и спортната естетика и положителния пример от първата жена креативен директор на Christian Dior - Мария Грация Кюри.

Красотата на тренди палитрата е безспорна и почти всяко от актуалните в дизайна имена включва поне по един страшно добър пример в колекцията си, а в случая на Мария Корнейо, тя заема главна и единствена роля в развиването на дизайните й.

Епизод трети на авторската поредица Ние и ТРЕНДОВЕТЕ стартира тук, следващия очаквайте скоро...

Какъв по-добър начин да започнем разглеждането на белия тренд от малката бяла рокля? Тя внася лекота и непринудена елегантност във всяка една визия, независимо дали говорим за ежедневна, или вечерна такава. Ние се съсредоточаваме върху ежедневния прочит и чистотата на нежния завършек. Решаваме, че роклята разкрива максимално добре красотата си, носена самостоятелно без излишни аксесоари, придружена единствено от чифт вечни Converse-ки.

Рокля Hugo Boss
Кецове Converse

Още една положителна черта на млечния тренд е, че позволява безбройни заигравки от страна на силуети, заради неусложнената си палитра. Даваме живот на тази възможност с помощта на елегантния топ с прибрано деколте и къдри при раменете, който разцъфва в комбинация със скъсени панталони с висока талия, тип кюлоти. Полученият силует е достатъчно силен, затова откъм аксесоари сме пестеливи, не можем да се разделим единствено с белите кецове в ретро и страшно обичан силует.

Топ Hugo Boss
Панталони Armani Jeans
Кецове G-Star Raw

Не можем да избягаме от чисто лятното настроение, което белият цвят носи. Отдаваме му се с тази класическа и изпитана комбинация, която, облечена в правилните материи, работи безотказно. За целта са ни необходими ефирни шорти с деликатна декорация и романтичен полупрозрачен топ. Даваме завършек на момичешкия аутфит с помощта на белите кецове, удобната градска чанта с апликация звезди и незаменимите слънчеви очила.

Риза L.A Dolls
Шорти L.A Dolls
Очила Le Specs
Чанта Armani Jeans
Кецове G-Star Raw


Всички ултра тренди дрехи и аксесоари можете да намерите в магазини Collective!

More from View Sofia

Топ 10: Най-доброто от Модния месец

Runway преди 5 години

Модният месец, белязал все още далечния, но едновременно с това релевантен в момента сезон Есен/Зима 2019-та, идва под формата на пъстър и наситен с емоции маратон от изключителни дефилета - очаквано добро продължение при мнозина; подобаващ старт от един конкретен, а именно Еди за Celine; както и едно разтърсващо сбогуване с Карл Лагерфелд...

Max Mara Resort 2024 в Стокхолм - феминизъм, минимализъм и лукс

Runway преди 10 месеца

Докато Швеция се готви да отпразнува Midsommardagen, творческият директор на Max Mara Иън Грифитс превзе кметството на Стокхолм, за да представи колекцията Resort 2024, която се позовава на мистерията и магията на фолклора на страната, но и на мощното наследство на феминистките икони 

More All fashion