Следва

Pure ART

Resort 2018: Just Cavalli

Пол Съридж е още пресен, пресен в Roberto Cavalli...

All fashion преди 6 години

Пол Съридж е още пресен, пресен в Roberto Cavalli, а основната му задача е да съживи женската и мъжка линия с подпис на лейбъла.

Съвременният пазар може и да е тотално претъпкан, но не много от големите имена се специализират точно в тази глемър главозамайваща естетика, толкова присъща за Cavalli.

В крузината си колекция Съридж тотално отхвърля ретро сладникавия привкус на Gucci или пък минималистичните вярвания на Céline.

Море от животински принтове, кожени якета и копринени блузи щедро украсени с тежка доза камъни и камъчета - тази междинна студио колекция си има всичко това.

Just Cavalli Resort 2018 в целия й блясък в галерията горе>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.