Следва

Четиво в четвъртък: "Змията и дъгата" от Уейд Дейвис

Vivacom Art Hall представя дипломния проект "Style Forecast 2018" на студенти от НБУ

В началото на юни ще станем свидетели на дипломната изложба "Style Forecast 2018" на студенти от магистърска програма "Стайлинг", Нов български университет...

Viva 4 U преди 6 години

В началото на юни ще станем свидетели на дипломната изложба "Style Forecast 2018" на студенти от магистърска програма "Стайлинг", Нов български университет.

Официалното откриване на първия подобен проект у нас ще се състои на 2 юни от 19:00 ч. във Vivacom Art Hall. Изложбата ще продължи и в следващите два дни.

Събитието представя избрани кадри от съвместната работа на дипломантите с някои от най-добрите български фотографи. Заснети са стилистични интерпретации и прогнози на модните тенденции, събития, социални и попкултурни течения от края на ХХ и началото на ХХI век, както и културологични контрасти и феномени. Всеки един от дипломиращите се стилисти работи върху голяма фотосесия от 20 кадъра и допълнително проучване, които ще бъдат публикувани в малко книжно тяло.

МП "Стайлинг" е първата и единствена по рода си магистърска програма в България, която отговоря на световните тенденции не само в областта на модния бизнес, но и на тези в рекламата, фотографията, киното, телевизията и журналистиката.

Събитието е част от Майските дни на модата на НБУ и се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на Нов български университет.

Най–висока средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежа от януари до септември 2017 г. и Speedtest награда за мобилна мрежа за първите шест месеца на 2017 г. Резултатите се основават на анализ, проведен от Ооkla чрез Speedtest. За повече информация: www.vivacom.bg.

More Viva 4 U