Следва

Месечен ХОРОСКОП - Юни 2017

Моден ексхибиционизъм: С цвят на ягоди и череши

Имаме си любима реплика предавана от поколение на поколение...

All About Life преди 6 години

Имаме си любима реплика предавана от поколение на поколение, чухме я от баба и я казваме на всичките си приятелки! Ще ви я подшушнем и на вас: "Кръв да казва, че му капе - череши е ял!"

Няма обаче да си говорим за лъжи и изневери, няма и да си показваме сантименталните подаръци от половинките ни, даже напротив! Днес се вдъхновяваме от плодовете божествено боядисани в цвета на страстта, който е ултра модерен в момента ТУК!, - ягодите и черешите.

На път сме съвсем скоро да се превърнем в ягодовите чудовища или пък черешовите самодиви, защото в офиса от сутрин до вечер само това са похапва. Гардеробите ни също крият тези изкушаващи цветове, за това спираме до тук с обясненията и започваме да се хвалим:

Коя с какво:

Габриела



Ягодовите нюанси ми се струват особено привлекателни този сезон, разбира се, цветовите тенденции пряко влияят на предпочитанията ми, но като цяло смятам, че са страхотни. Що се отнася до шопинг, престраших се да вкарам сочния тон в гардероба с помощта на тези чудати сандали, които стоят страхотно на крачето, колкото и груби да изглеждат на пръв поглед. Прибирам си и един такава придобивка в несесера с гримове - наситен глос с огледален блясък от NYX (на снимката горе) , който e не само с чудесен цвят, но и идва още с вкусното име Strawberry Jam...


Цветина





И двата дизайна в ягодово-черешовата гама от гардероба ми са истински девственици. Недокосвани, не носени! За жалост! Ризата е от Mango и е чисто нова - просто чака своя момент слава, който съвсем скоро ще настъпи, защото за топлия сезон обожавам разкроени дрехи с няколко размера по-големи от моя. Полата е наистина страхотна, дело е на H&M и за съжаление все още не е показала пълния си разкош. В главата ми вече се въртят няколко комбинации подходящи както за градското ежедневие, така и за елегантна вечеря, но все не стигам до тях!
 

Йоанна


Червеното червило винаги е добро решение! Страстен акцент и чудесен завършек на всяка визия. Фаворит е винаги това на Dior!
 

Йоли







Обувките от велур са вечна класика! А цветът носи чувство на страст. Съчетани с портмоне в същата гама и малка черна рокля получаваме неустоима комбинация за романтична разходка. На късия топ попаднах случайно, ровейки се сред последните останали бройки в Zara, а цветът ме грабна мигновено. Роклята ми е подарък - разкроена и изключително удобна, страхотен вариант за вече топлите вечери.

Елена




Изкушаващата гама намирам предимно в козметичния си несесер! Любовникът на любовниците, не заспивам вечер без него - Bioderma Sensibio гел мус за почистване! С цвят на току-що узряла ягода и с най-прекрасното отношение за кожата ми! Лакът за нокти във вечното червено на Essie е задължителен фаворит, защото пренася малкия Париж и онзи чаровен чар, който само шикозните французойки притежават, върху маникюра ми!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.