Следва

Седем години по-късно: Шон се върна при Робин

Обичта на известните: Много влюбените Руни и Хоакин

Неоткъсващи замечтани погледи...

Други преди 6 години

Неоткъсващи замечтани погледи...

Руни Мара и Хоакин Финикс най-накрая направиха връзката си официална след появата им заедно на церемонията по закриването на филмовия фестивал в Кан.

Двамата небрежно преминаха през театъра хванати за ръце, Мара облечена в нежна рокля на Диор, а Финикс смайваше с чифт черни кецове Converse.

Вътре бяха забелязани да се наслаждават на компанията си в нежна прегръдка.

Когато се настаниха в публиката, Финикс положи ръката си в скута на Мара, а тя непоколебливо я държеше, вниманието й често беше отвличано от неговата неотразима усмивка.



Всички сме съгласни, че това е Лицето на любовта. Смело стигаме до това заключение имайки предвид историята между двамата актьори.

Западните медии твърдят, че двамата са се влюбили докато снимали новия си филм „Мария Магдалена“, в който Руни играе главната героиня, а Хоакин е в ролята на Иисус. От тогава двойката е засичана рядко, забелязани са на излизане от спа в Калифорния и докато пазарували в супермаркет заедно.

Имайки предвид израза на удоволствие, което Мара направи, когато Финикс бе избран за „ Най-добър актьор“, папарашките снимки и сладкото държене на ръце, смятаме, че имаме нова холивудска двойка на вниманието си, няма как да не се съгласите с нас!

More Други