Следва

Посрещаме първия юлски изгрев с Solar Morning

"Непознатото момиче" на братя Дарден тръгва на екран от днес

Джени е млада лекарка, която има сериозен проблем. Тя се чувства виновна, защото малко след като е отказала да лекува момиче, то умира...

Movies & TV преди 6 години

Джени е млада лекарка, която има сериозен проблем. Тя се чувства виновна, защото малко след като е отказала да лекува момиче, то умира.

Джени разбира, че полицаите по никакъв начин не могат да идентифицират починалото момиче, затова решава на всяка цена да открие името му, за да не бъде погребано анонимно и да не изчезне, сякаш никога не е живяло.

Накратко това е сюжетът на "Непознатото момиче", който ще можем да видим на голям екран от днес, 2 юни. Френско-белгийската продукция на братя Дарден беше представен премиерно в конкурсната програма на Кан ’16.

Ето какво казват за филма самите те:

Жан-Пиер Дарден: Още в началото в главите ни се въртеше персонаж на млада лекарка, която се казва Джени. Говорихме си за нея от години. Искахме да бъде докторка, която е отговорна за смъртта на непозната за нея млада жена и иска да разбере името й, за да не си отиде анонимна...

Люк Дарден: Джени се чувства виновна. Чувства се отговорна. Отказва да бездейства, не желае да каже: „Нищо не видях, нищо не чух...”.

More Movies & TV