Следва

Да или Не? По 2,500 на вечер за имението на Версаче

The Fashion Insider's Guide: Ню Йорк

New York, New York...

All About Life преди 6 години

New York, New York...

Моментално се сещаме за "Закуска в Тифани" и се превръщаме в млади, наивни, лекомислени и ексцентрични жени жадни за приключения и онзи безобразно забързан живот на мега метрополитния град.

Обуваме крачета в модерните Nike Air Presto Ultra Breathe от BUZZ - божествен чифт извиращ от дръзки и цветове, които са разкош за сетивата, таксито ни чака, а маршрутът за Ню Йорк вече е начертан.


 

 

#nike #sneakers #nikeairpresto #buzz #newyork

Публикация, споделена от Yoanna Dertlieva (@viewsofia) на


"Голямата ябълка" е всичко в едно, тотална необят. Толкова магнетичен град, че винаги те дърпа отново и отново. Пет стъпки са напълно недостатъчни за него, но пък са един добър старт на едно фешън пътуване:

Хотелът
Отказваме се от лукса на божествените хотели, който Ню Йорк ни предлага и залагаме на сигурното - апартамент в жестока гледка към Манхатън. Резервираме го от AirBnb и сме влюбени в тези големи френски прозорци и минималистичен привкус при дизайна, а и в крайна сметка колко ни трябва, имайки предвид спиращата дъха гледка към Сентрал Парк и другите чудеса на Midtown West.

Ресторантът
Uptown фешън мацки на по обяд в готин hot spot е нещо като дълбоко вкоренен ритуал в социалния живот на Ню Йорк. Слим Кийт, Джаки О и всички лебеди на Труман Капоти са убийствен пример за това! Днес всички тези облечени по последни тенденции жени не само сядат да похапват, а да обсъждат и бизнес планове за стартиране на линия с бижута или пък козметични продукти. И понеже сме в града на фаст фууд-а няма да пропуснем да отбележим, че ще е грехота, ако не съгрешим с изкушаващ сетивата сочен бургер от Island Burgers & Shakes.



Магазинът и глътката кафе
Досущ като любимата ни героиня от големия екран, Холи Голайтли, няма как да пропуснем да се дивим на витрините на Tiffany & Co. на Пето авеню, докато отпиваме от опияняващото сетивата Midnight Mint Мока на Starbucks.





Мястото
Центърът на Манхатън, сърцето на Ню Йорк! Разбира се, че говорим за Сентръл Парк, където сме били милиарди пъти благодарение на хилядите сцени от филми на големия екран. Крачетата ни, удобно обути в модерните Nike Air Presto Ultra Breathe от BUZZ имат нужда от почивка, а ние от глътка свежест. Сядаме на пейка около езерото с New York Times в ръка, разбира се, и за няколко минути сякаш самите ние сме част от холивудски сценарии.



Най-добре пазената тайна на Ню Йорк
Дяволът е в обувките, както неведнъж сме казали и ще продължим да го повтаряме, защото за "Голямата ябълка" и този така чакан залез в Манхатън, те трябва да са мега удобни и толкова романтични. Перфектни за тази цел са Nike Air Presto Ultra Breathe от BUZZ в нюанс с романтичното име Sunset Glow, който да накара всички да обръщат глава след нас, а ние гордо и супер удобно да крачим напред.



И понеже само 5 не стигат, ви даваме още...

10 причини да се гмуркате в необятната енергия на Ню Йорк отново и отново:

1. Защото Кари Брадшоу, "Сексът и градът" и коктейлите никога не са достатъчно!

2. На Пето авеню винаги може да намериш поредния чифт обувки, а после да ги полееш с коктейл "Манхатън"

3. Заради Емпайър Стейт Билдинг и всичките други извисяващи се небостъргачи.

4. Защото в "Голямата ябълка" изкуството дебне отвсякъде. в Манхатън има повече от 200 художествени галерии САМО за модерно изкуство.

5. Усещането за свобода и Статуята на свободата.

6. Емблематичните за бързо похапване: хотдог и milk shake.

7.Заради всичките 468 станции на метрото, в които може да се загубите, но пък да попаднете на места, които никога не сте разглеждали.

8. Тълпи по улиците, зверски трафик, клаксони, таксита и множество ярки светлини - класическа картинка, която именно в Ню Йорк е в най-големия си блясък. За да не спите в "града, който никога не спи" и защото Ню Йорк наистина достига до най-скритото кътче в мозъка ти и те кара да мечтаеш - голямо, мащабно, крещящо!

9. Бродуей и джаз музиката - една друга Вселена с едни жестоки urban vibes.

10. Легендата носи, че Ню Йорк се е превърнал в Голямата ябълка, защото през 19 век жена на име Ев Клодин е държала публичен дом в града, а дамите работещи в него били известни с названието "Ябълките на Ева".



More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.