Следва

Pani Walewska - крем за лице

Ново fashion studio в София

 

Над 200 човека, сред които светски личности, бизнесмени, колеги и приятели се събраха на откриването на арт проекта на Станимира Янакиева и Вяра Бориславова - новото SV Fashion Студио в центъра на София...

All fashion преди 14 години

 

Над 200 човека, сред които светски личности, бизнесмени, колеги и приятели се събраха на откриването на арт проекта на Станимира Янакиева и Вяра Бориславова - новото SV Fashion Студио в центъра на София. Изчистена концепция, минималистична линия, както на дрехите, така и на самото студио и много елегантна визия са качествата, с които Станимира и Вяра плениха събралите се гости. Двете дизайнерки бяха подготвили и много артистични изненади.
 

Една от изненадите беше стрийт пърформанс на квартет Hypnotic, който затвори движението по ул. Хан Крум на откриването. Атрактивните цигуларки събраха тълпа от почитатели на входа на SV Fashion студио, а след изпълнението на атрактивните дами от квартета, гостите продължиха да се забавляват в двора на студиото, където ги очакваха арки от черни балони, гирлянди от интериорни кукли и фонтан, пълен с лед и луксозна минерална вода Perrier. Демонстрации на ръчна хартия в Totally Erected пък зарадваха по-артистичните натури на откриването.


 

Новото модно студио на софийска земя има за цел да предложи на българския пазар холивудска концепция за дизайнерско студио, което да предлага освен фешън облекла, и оригинални интериорни кукли, популярни в Меката на звездите услуги като персонален шопинг консултант и личен стилист, както и да става сцена на артистични изяви на известни личности и творци.


 

Освен на луксозната минерална вода, гостите имаха възможност да се насладят и на най-обичаното шампанско в света Moët&Chandon. Шампанско, което е символ на романтиката, на успеха, на личния триумф и на публичните достижения в характерните чаши с форма на лале.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.