Следва

The Phone Call събра приятели за легендарна футболна вечер на ексклузивно Heineken събитие

Да или Не? По 2,500 на вечер за имението на Версаче

Casa Casuarina е луксът на луксовете!...

All About Life преди 6 години

Casa Casuarina е луксът на луксовете! Обзаведена от покойния Джани Версаче, който пръсва баснословната сума от 32 милиона долара, за да реиновира имението.

Обсебен от гръцката и римската митология модният дизайнер моментално се влюбва в имота и го купува за ниската цена от 3 милиона долара през 1992 година. За да направи крайбрежната вила още по-огромна Версаче решава, че трябва да притежава и хотела в близост, така няколко дни по-късно и близо 4 милиона долара по-малко, той вече е и негов собственик.

При реиновацията Джани превръща 24-те апартамента и 10 големи сюити в огромно имение с градина и басейн и 2 крила само за гости. Освен това Casa Casuarina си има фонтан, обсерватория с меден купол.

След смъртта на креативния директор на модната марка Versace, през 1997 година, вилата остава необитаема. През 2000 година известното семейство я продава за 19 милиона долара, а миналата година къщата се превръна в същински фурор след като бе обявена отново за продажба са баснословната сума от 125 милиона долара, които по-късно спаднаха до 40 милиона долара.






В момента екс имението на Версаче е луксозен хотел, който предлага различни развлечения, в това число и обиколка, която да запознае фешън маниаците с живота на Джани Версаче. Даже с днешна дата на територията на Casa Casuarina се снима филм посветен на модния дизайнер, в който участват Пенелопе Круз, Рики Мартин и други.





Вдъхновени от лентата, която чакаме с нетърпение се разтърсихме да видим колко ли струва луксът на Джани за една вечер. Оказва се, че можем да имаме живот окъпан в орнаменти и злато за 2,500 лева и то точно в топлия сезон.








За тази сума си подаряваме Атлантическия океан, който е едва на 2 минути от хотела, както и огромно легло в египетски стил с ленено бельо, безплатен WiFi и всякакви такива технологични екстри.

Чудим се обаче: Да или Не за по 2,500 лева на вечер за имението на Версаче? Вие какво ще кажете? Отговорите в анкетата долу>>>




Анкета

Да или Не за по 2,500 лева на вечер за имението на Версаче?

More All About Life