Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.06 - 11.06

The Phone Call събра приятели за легендарна футболна вечер на ексклузивно Heineken събитие

Кампанията The Phone Call по време на Шампионска лига вдъхнови феновете да споделят отново футболната страст от гледането на мачовете заедно в приятелска компания и бира в ръка...

All About Life преди 6 години

Кампанията The Phone Call по време на Шампионска лига вдъхнови феновете да споделят отново футболната страст от гледането на мачовете заедно в приятелска компания и бира в ръка.

Една определена вечер се превърна в легендарен спектакъл за група приятели.

По време на емоционалния последен полуфинал от Шампионска лига в ексклузивната Мач Зона на Heineken в София фенове се състезаваха за голямата награда на кампанията – пътуване до Миконос за финала на Шампионска лига на 3 юни. Победителите ще имат шанса да наблюдават финала на специално частно събитие на круизен кораб. Условието – да стигнеш най-бързо от Мач Зоната на бул. „Александър Стамболийски“ до студиото на Шампионска Лига на bTV. Посетителите в Зоната, които веднъж вече бяха спечелили възможността да бъдат там заедно с приятелите си, не подозираха за предизвикателството, което Heineken им отправи и бяха тотално изненадани от старта, даден в ефир.

Най-бърз и комбинативен от феновете се оказа Теодор Атанасов, който, заедно с двама свои приятели, ще гледа финала между Реал (Мадрид) и Ювентус на круиз в Миконос след два дни. Креативност, самообладание, спортен хъс и, разбира се - бързина осигуриха наградата на Теодор. Той сподели, че до последната секунда не е вярвал, че ще стане първи, а обзелият го адреналин не му е позволил да заспи през цялата нощ! Работещият в сферата на туризма запалянко попадна на умел и съпричастен шофьор на такси, който го придвижи адекватно из софийските улици, тича скоростно и стигна за 8 минути като изпревари останалите седем участника в неочакваната бясна надпревара!

The Phone Call на Heineken припомни на запалянковците, че футболните мачове не са просто спортни двубои пред публика, а всеки мач е емоция, преживяване, споделяне с приятели и лесно може да се превърне в легендарен, ако се гледа в добра компания, с бира в ръка и в подходяща обстановка.

 

More All About Life