Седмичен ХОРОСКОП - 05.06 - 11.06

Astro преди 6 години

През тази седмица симфонията на звездите (планетите от Слънчевата система) съществено се променят, защото три планети преминават от един знак на зодиака в друг, при това силно променяйки своето „звучене“. Това са „лични“ планети, положението на които в момента на нашето раждане определят качеството на нашата индивидуалност. Към „личните“ планети се отнасят Слънцето, Луната, Венера, Меркурий и Марс. Положението на Слънцето в момента на раждане на човека описва неговите волеви качества, положението на Луната – това как човек реагира на обстоятелствата, как се адаптира в живота и каква е неговата психоемоционална сфера. Положението на Меркурий описва състоянието на нашия „бордови компютър“: как ние обработваме постъпващата информация, какъв тип мислене и стил на поведение имаме.

Положението на Венера показва нашите предпочитания, пристрастия, чувства. Положението на Марс говори за това как ние действаме, как изразходваме потенциала си, какъв тип и ниво на агресия имаме.

През миналата неделя Марс навлезе в сектора на Рака, в следствие на което ние няма да се вписваме много активно в социума и да демонстрираме „мъжественост“, предпочитайки да си играем на емоции. Във вторник Меркурий влиза в сектора на своята сила – Близнаци. И това започва да засилва у нас логическото мислене и способността за комуникация.
 

Хороскоп

Още от Astro