Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 5 до 11 юни

Като опровергава мита, че най-горещият сезон е интересен само на морето, TOP SECRET ни дава възможност да усетим по различен начин лятото в София...

Музиката: 

Като опровергава мита, че най-горещият сезон е интересен само на морето, TOP SECRET ни дава възможност да усетим по различен начин лятото в София.

За ценителите на джаз, суинг, фънк и боса нова музиката календарът е изпълнен с концертни вечери на живо. Всеки четвъртък чак до 21 септември столичани и гости на града могат да се потопят в красотата на живата музика. TOP SECRET ни очаква около басейна с галещи сетивата аранжименти, ново селектирано меню и богат избор от ароматни коктейли. Всички предпоставки за едно по-различно градско лято.

Между имената на музикантите, които ще разнообразят вечерите ни, са Михаил ЙОСИФОВ, Ангел ЗАБЕРСКИ, Велислав СТОЯНОВ, Роко ЗАХАРИЕВ и неговата група Metaformoza, Деси АНДОНОВА (Sentimental Swingers, Phuture Shock), латино бандата MANGO DUENDE, а също и по-нови за музикалната ни сцена изпълнители, сред които певиците Весела МОРОВА и Лили ИЛИЕВА, както и обещаващи млади инструменталисти от НМА “Проф. Панчо Владигеров”.

Какво по-хубаво от това да послушаме джаз в прохладна вечер, в близост до планината, на едно различно и уникално място, „извънградското място в града", а именно столичния клуб Top Secret на бул. „Св. Климент Охридски” 107 

Вход: 20 лв (с включена welcome напитка). Мястото е с достъп за 18+

Изложбата: 

Първата у нас изложба на фотокниги ще бъде открита на 5 юни, от 19:00 часа, в Институт Сервантес в рамките на четвъртото издание на фестивала „Фотофабрика“.

В експозицията ще бъдат представени съвременни фотофензини, част от колекцията на испанското сдружение „Фанзинант“ /Fanzinant/.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.