Когато червилото ти е по-скъпо от апартамента

Колко нули има върху етикета на красотата?...

Колко нули има върху етикета на красотата?

Ако червило ти струва 62 хил. долара, кого ще целунеш? Ако лакът ти за нокти е с истински черни диаманти, какво колие трябва да си сложиш и колко често ще се лакираш? И може би на-важният въпрос – колко си готова да платиш, за да си красива?

250 хиляди долара за едно шишенце с лак, 1,350 долара за мигли и 1,800 долара за парфюм, ако трябва да сме точни. Следващият път, когато избираш спирала и 30 лв. ти се струват много, спомни си за най-скъпите козметични продукти, които въпреки многото си нули, намират своите клиенти.

Френската марка Guerlain изкушава с червилото KissKiss, при което не цветът е толкова важен, колкото гилзата, която го съхранява. Тя е изработена от 18-каратово злато и има инкрустирани 199 диаманта. За да могат дамите с гордост да извадят това червило и да предизвикат завист в дамската тоалетна, трябва да платят само 62 хил. долара, а като подарък ще получат безплатни пълнители. При това положение какво значение има дали предпочитате червено или коралово, важното е, че червилото е френско и опаковката му блести.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.