Следва

Oнихофагията: Един от най-гадните навици на света!

Когато червилото ти е по-скъпо от апартамента

Колко нули има върху етикета на красотата?...

Beauty News преди 6 години

Колко нули има върху етикета на красотата?

Ако червило ти струва 62 хил. долара, кого ще целунеш? Ако лакът ти за нокти е с истински черни диаманти, какво колие трябва да си сложиш и колко често ще се лакираш? И може би на-важният въпрос – колко си готова да платиш, за да си красива?

250 хиляди долара за едно шишенце с лак, 1,350 долара за мигли и 1,800 долара за парфюм, ако трябва да сме точни. Следващият път, когато избираш спирала и 30 лв. ти се струват много, спомни си за най-скъпите козметични продукти, които въпреки многото си нули, намират своите клиенти.

Френската марка Guerlain изкушава с червилото KissKiss, при което не цветът е толкова важен, колкото гилзата, която го съхранява. Тя е изработена от 18-каратово злато и има инкрустирани 199 диаманта. За да могат дамите с гордост да извадят това червило и да предизвикат завист в дамската тоалетна, трябва да платят само 62 хил. долара, а като подарък ще получат безплатни пълнители. При това положение какво значение има дали предпочитате червено или коралово, важното е, че червилото е френско и опаковката му блести.


 

Добрата новина е, че не се налага да сте змия, за да получите нова кожа. Пак от Guerlain обещават възстановяване на клетките на кожата с крема Orchidée Impériale. Тайната е в златната орхидея, която не само ви излиза златка като цена – една кутийка с крем струва 1,953 – но и като ефект. Кремът, прилаган в продължение на месец, напълно обновява кожата, като я оставя свежа и млада.



На такава кожа би й подхождал само магнетичен поглед, а какво привлича погледа повече от диамантите? Мигли от злато с диаманти. 1,350 долара и са ваши, дело на Kre At Beauty. И за да не свършва бляскавия ефект само с лицето ви, Azature създава лак за нокти с истински черни диаманти. 250 хил. долара за шишенце и ще забравите, че съществуват лакочистители...

Колкото и красиви да са диамантите обаче щом се скрият от очите ви, блясъкът им също изчезва. Ако искате да оставите следа, трябва да заложите на парфюм. Jean Patou Joy може и да ви се види скъп с цената от 1,800 долара , но ако знаете, че се прави от цвете, което цъфти само за две седмици през цялата година и за всяко шишенце парфюм отиват по 10 хил. цвята, може и да приемете цената като оправдана.

More Beauty News