Следва

Trend Report - Кожен клин отново на хоризонта

Експериментът.. възможен с Албена и Ралица

Това е като мото на двете дами, които поканиме тази седмица във ЕКСПЕРИМЕНТЪТ...възможен. Според Албена...

Shopping преди 14 години

"Стилът не струва скъпо, само няколко идеи".

Това е като мото на двете дами, които поканихме тази седмица в ЕКСПЕРИМЕНТЪТ...възможен. Според Албена (на снимката вдясно), собственик на бутик ALL U RE, и Ралица (вляво), buyer на същия бутик, ефектна визия може да се постигне с усет към красивото, с идеи, и като не се прекалява с елементите на аутфита.

Тази седмица определихме лимит от 150 лева, като двете дами успяха да го надминат съвсем малко.

Въпреки лошото време и силния дъжд миналата седмица, екипът ни, заедно с експериментаторите, се запъти към малко магазинче за дрехи, където Албена и Ралица бяха избрали няколко аутфита. След като стана ясно, че в малкото магазинче всичко, което са избрали, вече е купено, двете дами импровизираха на място и се получи нещо много ефектно, модерно и неочквано, а и съвсем според техния стил.

1. Шик в черно



Както се предполага Албена и Ралица обожават черното и залагат на този цвят доста често. За ежедневието в града те заформиха визия от две части, защото малкото винаги е  повече. За да направим визия, подходяща за града, а и за парти вечер, избираме асиметрична памучна риза в черно, която може да се облича както ти харесва. Ризата е доста разширена, а силуетът й се оформя посредством връзки, което я прави печеливша покупка с много приложения.

Тази риза двете дами комбинират с панталон в черно, който е тип прегърни ме. Интересното при панталона е, че единият крачол е двойно по-широк от другия.

Тази визия ни хареса много, защото може да се комбинира с всякакви обувки и бижута за ефект.
Риза: 60 лв, панталон 99 лв = 159 лв.

2. На разходка в Монте Карло



Вторият аутфит, който двете дами ни показаха, е още по-изчистен откъм кройка и силует, но пък тук щампата прави силно впечатление. Според Албена и Ралица черното е цвят, който отива на всеки, на всичко и на всякакъв повод, и те са го издигнали в култ, но пък смятат, че щампите понякога може да са много модерни и "гъзарски".

Ето затова дамите избират копринен гащеризон с бюстие и много широки крачоли, който дори напомня на рокля. Според тях това е идеално облекло за море и почивка, като те споделиха, че не биха заложили на този аутфит в града. Ако обаче са на море, няма нищо лошо в тигровата щампа.

Копринен гащеризон - 189 лв.

И двата аутфита, които направиха Албена и Ралица са съобразени с тяхното усещане за красиво, модерно и шик.

Всички покупки са направени в магазин EVIS, на бул.П.Евтимий 57

More from View Sofia

More Shopping