Следва

Fashion battle: Минималистично VS Цветно

Dare U: Море от ПЕРЛИ!

С гръм и трясък Gucci върна перлите на пиедестал...

All fashion преди 6 години

С гръм и трясък Gucci върна перлите на пиедестал.

По дрехите, по аксесоарите, по обувките, но най-вече ПО ЛИЦЕТО! Коко Шанел веднъж е казала: "Една жена се нуждае от въжета и въжета и перли", а сега Алесандро Микеле го олицетворява!

Малките бели морски съкровища бързо се превърнаха в подпис са много марки. Видяхме ги по "роботите" на Chanel za Пролет/Лято 2017, и върху лицето на модел от дефилето на Gucci за Resort 2018. Перлите красят пухкавите чехли на Miu Miu и страхотните чоукъри от колекцията на Риана Fenty x Puma.

Не само модата, но и козметиката е тотално обсебена от "белите топченца". Още миналия сезон Пат МакГрат се опита да прокрадне тенденция с дантели и перли, а за сегашния залага само на перли и тънки метални орнаменти.

Перлите са на път да превземат ВСИЧКО от-до! Вече дори може да украсим миглите си с тези божествени "най-добри приятели на жената".

Вие ще дръзнете ли да се отдадете на перлената обсесия? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Ще дръзнете ли да се отдадете на перлената обсесия?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.