Следва

CFDA Fashion Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Хайди Клум и Lidl: Неочаквано добра комбинация

Хайди Клум, изтънчената и изящна "модна икона", предстои да ни даде частица от личния си стил...

All fashion преди 6 години

Хайди Клум, изтънчената и изящна "модна икона", предстои да превърне частица от личния си стил в достъпна за всеки мода.

Налагащата модни тенденции личност, с удоволствие обяви пускането на новата й колекция, в колаборация със световната марка Lidl. Тя изцяло ще отразява изтънчения стил на немския топмодел. Освен лице на проекта, който предстои да бъде пуснат, тя е участвала и пряко в разработването му. Целта е „висок-клас“ достъпна мода, а клиентите ще имат удоволствието да се сдобият с творбите до края на тази година.

За линията Клум заявява: „Работата по нея ми достави голямо удоволствие. Както аз, така и Lidl държим изключително много на комбинацията от страхотни продукти с добро качество, на супер цена. И това е чудесно, защото модата е забавление и всеки трябва да има възможност да си позволи това удоволствие.“

До момента освен като супермодел, тя има успешни дизайнерски проекти с фирми като Birkenstock, Victoria's Secret и компанията за бижута Mouawad.

Линията ще бъде част от Lidl Fashion Week, дългосрочно и динамично развиваща се нова концепция, която ще се провежда няколко пъти годишно във всички магазини на марката, включително и в България. Компанията ще обогати модния си асортимент в хармония с последните тендеции, чрез различни колаборации, като началото ще постави Хайди Клум. А дрехите ще отразяват личния й стил.

Относно сътрудничеството главният изпълнителен директор Милена Драгийска споделя: „Хайди Клум е вдъхновяваща личност. В световните центрове на модата тя се чувства като у дома си, пълна е с енергия и жизнерадост, и при това остава земна. Колекцията на Хайди Клум идеално подхожда на Lidl и на клиентите ни. Много се радваме, че имаме възможност да представим моделите й в рамките на нашата Lidl Fashion Week.“

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, която се концентрира върху практичността и приветливостта. Тя е носител на редица награди, които затвърдяват името й като предпочитано място за пазаруване и желан партньор.

More All fashion