Следва

Татуировки в памет на загиналите в Манчестър

Лимитираната бутилка Absolut Mix, с цветовете от знамето на ЛГБТ обществото, идва в България за София Прайд

Специалната лимитирана бутилка Absolut Mix, вдъхновената от ЛГБТ знамето и свободата да отстояваш собствената си индивидуалност, идва в България за десетото издание на София Прайд...

All About Life преди 6 години

Специалната лимитирана бутилка Absolut Mix, вдъхновената от ЛГБТ знамето и свободата да отстояваш собствената си индивидуалност, идва в България за десетото издание на София Прайд, което ще завърши с грандиозно афтър парти тази събота в Yalta Club. Събитието се организира с подкрепата на Absolut, които застават зад правата на ЛГБТ общността вече повече от 30 години.

Лимитираната прайд бутилка е посветена на многообразието и красотата в света и свободата да изразяваш собствената си индивидуалност. Нейният дизайн включва полу-прозрачни цветни триъгълници, които създават различни форми и цветови нюанси в зависимост от ъгъла, през който е погледната бутилката. Този интересен ефект символизира идеята за богатството и красотата на отношения, които се създават, когато отделни индивидуалности си взаимодействат свободно.



Бутилката е символ на усилията на Absolut в подкрепа на личната свободата и цели да предизвика още диалози на тема разнообразие и приемане. Тя следва дизайните Absolut Colours от 2008 и 2015, създадени съвместно с автора на прайд знамето Гордър Гилбърт Бейкър, както и изданието No Labels 2009 - бутилка без етикети или лога, която отпразнува потенциала на един свят, в който хората са приети за това, кои са, а не заради своите етикети.

Идването на лимитираната бутилка за първи път в България ще бъде отбелязано с афтър партито на София Прайд, което e подкрепено от Absolut. В програмата ще има и пърформанс на две от малкото звезди на родната Drag сцена, в компанията на go-go boys атрактивни танцьори. Зад пулта ще застанат Жулиета Интергалактика и DJane Kicks, чиято музикална селекция включва еклектичен микс от магически денс и хаус бийтове.

Входът за събитието е 10 лв., а средствата от него, ще бъдат оползотворени за бъдещи инициативи и кампании в полза на правата на ЛГБТ общността у нас.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.