Следва

Първи кадри: Възкръсналият Джани Версаче и Пенелопе като Донатела

Черните петънца по кожата ни, безобидни бенки или меланом?

Загрижени за здравето ни днес, в столична клиника Aesthe Clinic Beauty, La Roche-Pospay отбеляза началото на ежегодната кампания за превенция на кожния рак -„Станете Skin Checker”...

преди 6 години

Загрижени за здравето ни днес, в столична клиника Aesthe Clinic Beauty, La Roche-Pospay отбеляза началото на ежегодната кампания за превенция на кожния рак-„Станете Skin Checker”. Събитието беше открито от Д-р Радина Денкова, а гостите получиха безценни съвети как да предотвратят развитието на болестта и консултации от дерматолог.



Символът на кампанията са далматинците, които внимателно преглеждат петната си чрез система за наблюдение: лице, скалп, крака, гръб и дори ушите. Посланието е да си помагаме един на друг, като станем Skin Checker на своите близки.

Целта на инициативата „Спасете кожата си“ е всеки да се запознае с начините за превенция на рака на кожата. Слънчевите лъчи са 86% от причините за развитието на меланома, ако не се грижим правилно за личната ни здравна култура.

Ако сте загрижени за любим човек „Станете Skin Cheker!“

Открит на време кожния рак е лечим. Установяването му е по-бързо и лесно, защото е видим за окото. Така превантивният скрининг можем да извършим сами. Чрез специално разработения лесен метод "ABCDE“, може да проследим вида на бенките и да определим дали има подозрения за проблем. Той се изразява в проверката на бенките според:

А-асиметрична форма на бенката

B-очератнията на бенката

C-неравномерен цвят

D-диаметър на бенката

E-развитие на лезията

Този юни и юли La Roche-Pospay си партнира с дерматолози от България, които предоставят безплатни консултации на всеки желаещ. Най-подходящото място може да открието тук. Не забравяйте честата употреба на ефективната защита от слънцето, за вас и любимите ви хора, от La Roche-Pospay. Фирмата е лидер в борбата с рака на кожата, базирайки се на 30-годишен опит с цел превенция на кожните нарушения. Глобално проучване показва, че 52% от хората никога не са преглеждали бенките си при дерматолог, а 73% не прилагат защитни продукти върху лицето си.

Станете Skin Checker, използвайте метода "ABCDE" и предотвратете развититето на кожния рак. Повече подробности и информация може да погледнете на сайта на La Roche-Posay.

More