Следва

Класика в черно!

CFDA Fashion Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на...

All fashion преди 6 години

Редакторите на View Sofia, и по традиция, в ежеседмичната ни рубрика, и днес, поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци, като идеята е акцент на върху модния разговор.
Подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: ежегодните модни награди CFDA

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони:

Оценката ни за Адриана Лима


Адриана Лима в Urban Zen

Габриела 10/10

Страхотна е! По принцип имам резерви към прекалено дългите ръкави и крачоли, но тук всичко изглежда чудесно. Предполагам, че именно от прекаления сексапил на Лима идва този баланс във визията, облечен на по-семпло момиче, този аутфит би изглеждал съвсем недобре...

Цветина 10/10

Нежна и много шикозна визия! Гримът в nude нюанси също е изключително подходящ! Очарована съм от Адирана!

Йоанна10/10

 Уау, невероятна визия. Изчистена, класическа и елегантна, същевременно провокативна! Прекрасна е!

Оценката ни за Алек Уек 


Алек Уек в Balenciaga

Габриела 10/10

Комбинацията е повече от жестока. Абсолютно олицетворение на тенденциите, което обаче е и правилно подбрано според визията на жената...

Цветина 9/10

Been there, done that! Не е като да не видяхме същият този аутфит и на дефилето на Balenciaga. Но, все пак - чудесен избор, предизвикващ доста погледи!

Йоанна 10/10

Абсолютно да! Адски шик!

Оценката ни за Аманда Пийт


Аманда Пийт в Brock Collection

Габриела 3/10

Комбинацията рокля/жена тук е напълно неподходяща. Излъчването на актрисата по никакъв начин не предразполага към романтични визии в розово и флорални мотиви.

Цветина 2/10

Определено НЕ! Нито тези малки цветя за принт, нито това паднало рамо, нито по-голямата кройка. Доста неподходящ избор за особено важна фешън вечер!

Йоанна 4/10

Ммм, роклята сама по себе си е много нежна и женствена, но на Аманда Пийт и седи някак си голяма и провлачена... това просто не е нейната рокля.

Оценката ни за Елза Хоск


Елза Хоск в Philosophy di Lorenzo Serafini

Габриела 7/10

Елза е много сладка и безспорно кукленската визия й ходи, но аз лично бих сменила обувките с по-елегантен чифт.

Цветина 10/10

Харесва ми, доста кукленско, но пък приятно за очите! Приятно е как червилото и цветът на обувките са кокетно съчетани, за да бъдат акцент в цялостната визия!

Йоанна 10/10

Фамозно! Истинска красота, нежност и олицетворение на женската красота!

Оценката ни за Манди Мур


Манди Мур в Kate Spade

Габриела 8/10

Цялостно визията много ми харесва, всичко е подбрано правилно и със замисъл.

Цветина 10/10

Мяу!! Доста секси, доста дръзко! Въпреки че животинският принт може да е доста tricky Манди се е справила чудесно и с подбора на аксесоари, и с решението за грим и прическа!

Йоанна 8/10

Леко бунтарска визия, която в унисон се хармонизира с нежното излъчване на Манди Мур. Харесва ми.

Оценката ни за Хилари Рода


Хилари Рода в Marchesa

Габриела 7/10

На такава жена трудно нещо би й стояло недобре, но аз лично никак не съм фен на съчетанието от бледорозово с черна дантела. Вероятно е заради голямата популярност на комбинацията по нашите ширини и ретро усещането, което ми навява, но като цяло Хилари е прекрасна.

Цветина 7/10

Колебая се! Сякаш тази рокля е правена за тази жена, обаче в същото време ми е доста от едно време - нищо ново, нищо дръзко, нищо особено модерно. Някак си доста предпазлив модел, с който почти няма как да сгрешиш.

Йоанна 8/10

Елегантна и нежна визия. Харесва ми.

More All fashion