Следва

Кино художникът Ален Бене, носител на награда "Гоя", с беседа на 24 Седмицата на испанското и иберо-американското кино

Орлин Павлов с акустичен концерт и Ъпсурт с „ТОЗИ ТАНЦ“ за първи път на клубна сцена

На 9-ти юни, петък, от 22:00 часа Орлин Павлов излиза на сцената на Sofia Live Club за един чувствен и последен за този музикален сезон концерт...

Music преди 6 години

На 9-ти юни, петък, от 22:00 часа Орлин Павлов излиза на сцената на Sofia Live Club за един чувствен и последен за този музикален сезон концерт. Любимецът на малки и големи ще представи най-доброто от репертоара си в колаборация с музиканти Борислав Бояджиев и Ангел Дюлгеров. Съвместният им проект е най-успешният за певеца, както самият той споделя. Любов и музика ще ни понесат „с едно крило“, за да се принесем в музикалния свят на творците. Eдин акустичен концерт, който ще остави поредната следа до следващия такъв...

БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

В събота, 22:00 часа, сменяме на настроението на 360 градуса и даваме старт на лятото с очаквано добрата комбинация – Ъпсурт, Балет Нова, DJ Cass и Валентина.

Ненадминатите "улични" поети на последните две десетилетия ще се качат на клубната сцена, за да изпълнят за първи път в клубна среда най-новото си парче „Гъзи-бузи“ с оригинално име "Този танц".
Пригтвяме се за рими, танци и избухване с ЪПСУРТ. Ще "кълчим кълки" нон стоп, цензурата ще е табу, а настроението ще е " 3 в 1" - лудо, приповдигнато и ескалиращо.

БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще са 15 лева.

More Music