Следва

Вечер на дипломантите или бъдещето на бг модата

Петте неща, които харесахме в модата

Дизайнерите представиха колекциите си за сезон пролет/лято 2010, като се очертава оснoвната тенденция за...

All fashion преди 14 години

1. Италианската седмица на модата

Миналата седмица се състояха още няколко ревюта от мъжката модна седмица в Милано.

Дизайнерите представиха колекциите си за сезон пролет/лято 2010, като се очертава оснoвната тенденция за следващото лято да е мини. А имено къси тениски и ризи, много къси панталони и разголена плът.

Най-впечатляващи се оказаха ревютата на Calvin Klein, D&G, Emporio Armani, Dirk Bikkembergs, Iceberg, Prada, като можеш да очакваш репортажи от тях следващата седмица.

2. Седмица на модата в Париж

Друго голямо събитие през изминалата седмица е и Мъжката модна седмица в Париж, която показа няколко интересни неща. Модната седмица в Париж се случи малко преди тази в Милано и силно впечатление при дизайнерите от френските подиуми направи вдъхновението им от улицата и от новото поколение младежи. Очаквай репортажи от ревютата в Париж и най-вече колекцията на Петър Петров, чието ревю беше точно между тези на Dunhill и HERMES вчера.

3. Нова рекламна кампания на LOUIS VUITTON



След като Мадона отново тръгна на турне и отново е в устите на хората, то тя е идеалното рекламно лице. От Louis Vuitton добре знаят това и от преди няколко месеца екипът на френската модна къща работи постоянно с поп кралицата. По принцип ние сме влюбени в рекламната кампания на марката, като изключително много харесваме и Мадона. Съвсем скоро се появи и новата кампания, отново с лицето на Мадона, в нова футуристична визия.

4. Ана Уинтър в Лондон



Модната седмица в Лондон е четвъртата по важност модна седмица в света. По принцип цялото модно съзвездие и всички модни редактори се събират в английската столица за шоутата без главните редактори. Ана Уинтър и Карин Ройтфел много често пропускат Лондон като дестинация, а мисис Уинтър дори е лондончанка по произход... Е, сега ще и се наложи, след като много английски дизайнери ще започнат да представят колекциите си в английската столица. Част от тях са Burberry, Pringle of Scotland, Preen.

5. Jean Paul Gaultier Menswear



Това може би е една от най-силните колекции, представени по време на модната седмица в Париж. Тя ни стана любима заради съчетанието младежки дух и класическа линия, като силно впечатление ни правят широките панталони, гуменките, тренчовете с цветни елементи и присъствието на ярки неонови цветове.

More All fashion