Следва

Изба "Братя Минкови" вдъхнови виртуозите на миланската скала

Моден ексхибиционизъм: Тяхно съвършенство ЧЕХЛИТЕ ни!

Ултра модерни, точно в окото на бурията от тенденции, мега удобни!...

All About Life преди 6 години

Ултра модерни, точно в окото на бурията от тенденции, мега удобни!

Чехлите са тотален must have за сезона и не стига, че дават крайна свобода, позволяват да бъдат съчетани с всичко, ама наистина, абсолютно всичко.

Влюбени сме в този модел обувки и във факта, че крачетата ни са божествено секси в тях, въпреки че силните ни половинки категорично не се разбират с чехлите.

Всички ги носят, включително и ние! Коя как:

Габриела



Взех ги преди около месец от H&M и оттогава насам ги нося във всеки един подходящ момент. Освен че обобщават тенденциите в силуета на чехлите този сезон, те са още и неочаквано удобни. Не са капризни в стилово отношение и затова ги комбинирам безпроблемно, както с джинси, така и с шорти и рокли.

Йоанна



Супер удобни, леки и в стихията на тенденциите чехли - Calvin Klein! Страхотен модел, подходящ за различни комбинации и визии.

Цветина



Пухкавото съвършенство! Любов от пръв поглед с посредник Zara! Ако можех да ги нося и в съня си, щях да го правя! Божествени са и адски удобни. Акцент във всеки аутфит!

Елена



Стари, но лачени. В началото ги взех с леко колебание, но ето, че им дойде моментът на слава. С кеф ги извадих от дрешника този сезон! Естествена кожа, минималистичен дизайн, лейбъл Alexander Wang - какво повече може да се иска от едни обувки!

 

More All About Life