Следва

Бяла риза

Вечер на дипломантите или бъдещето на бг модата

Ревюто на студентите дипломанти от Националната художествена академия, което мина под надслов „Конструкции/Градът...

All fashion преди 14 години

Ревюто на студентите дипломанти от Националната художествена академия, което мина под надслов „Конструкции/Градът/Гъвкавост”, се превърна в истинско модно събитие, каквото не е имало отдавна в Столицата.

Талантът има нужда от изява, а изявата е шансът на тези млади хора, настоящи и бъдещи дизайнери да успеят да реализират мечтата ни един ден, дай Боже, да имаме собствена модна седмица.

Отново две имена, които заслужават общественото внимание, ще ти представим днес. Колекциита и на двамата са съвършено различни като стил, но обединяващият елемент не е пренебрегнат. Ася Симеонова предпочита баланса и чистите тонове, а Светозар Стоев натоварва с основна функция акцентите:

Ася Симеонова - Баланс



Баланс между забързаното ежедневие и желанието за вътрешна хармония и комфорт.



Дрехата е тази, която го приспособява към градската среда и го кара да се чувства част от този хаос, запазвайки своята идентичност.

Светозар Стоев – Човекът и градът



Конструкцията на дрехата, която бихме облекли на улицата или в офиса трябва да е новаторска и мултифункционална, за да може да отговаря на изискванията на модерния човек в днешното динамично развиващо се общество.


 
Виж колекциите на Борче Ристовски и Боян Кузески>>

More from View Sofia

More All fashion