Следва

Дизайн за вдъхновение: Величествена в бяло

Играй и спечели грим сесия с Dior!

Играй и спечели грим сесия с Dior! 

All About Life преди 6 години

Ново супер предизвикателство? ОК, идва, директно от Париж!

Съвместно с Dior и Douglas Paradise Center на прага на Лято 2017 подготвихме истински вулкан от заслужено, и много рядко, съвършенство!

Жадуваш красота? Трябват ти приятна нагласа, вкус за ететика и стил, и готовност да попаднеш в най-добрите професионални ръце. Защото, само в 24 часа време, на разположение за сбъдването на една мечта в София ще е великолепният Кристоф, международен гримьор на Dior.

Именно той, неговите сръчни ръце, изумителни умения и Dior, ще са наградата под формата на лична грим сесия за една от вас, на 16 юни, петък, само в Douglas Paradise Center!  Ние, безкрайно любопитни, също ще сме там, за да заснемем и отразим този уникален звезден момент!

За да участваш и получиш шанса точно теб да гримира ТОЙ с Dior, изпрати своя снимка, обезателно с любимия си цвят червило за Лято 2017, на познатия адрес  [email protected] или тук.

На 14-ти юни в 14 часа ще изтеглим победителката!

Чакаме вас, подпечаталото усмивката ви ЧЕРВИЛО на сезона и жаждата ви за едно уникално грим-приключение. Печалбата идва с подписа на Dior! Нещо по-добро на фона на стартиращото лято?


*Грим сесията ще се проведе единствено в упоменатия магазин в избран от победителя час в диапазон 10-15 часа на 16.06.




 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.