Следва

Summer in the city: Музика под звездите в Beach Bar!

Дизайн за вдъхновение: Величествена в бяло

Пренасяме се в Гърция с поразителната архитектурна концепция...

All About Life преди 6 години

Пренасяме се в Гърция с поразителната архитектурна концепция, намираща се на крайбрежието на остров Родос: Villa F.

Модерен, футуристичен и луксозен. Думите достатъчни да опишат проекта, дело на Hornung & Jacobi Architecture.

Основен акцент е издаденият втори етаж на къщата покриващ отворения басейн, който се простира по дължината на терасата на приземния етаж. С вградени стъклени елементи, които пропускат достатъчно светлина, се конформира формата на кварц. Геометричната фасада е вдъхновена от заобикалящия я скалист пейзаж.

Стилът е опростен, а цветът усилва естествената светлина. Перфектните прави линии, изчистените бели елементи и материали са архитектурен шедьовър. Пространството е така организирано, че изумителната гледка към морето се наблюдава от всяко кътче, което я прави мечтана лятна вила.











More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.