Следва

Над 70 доброволци ремонтираха ателие1 на Художествената академия

Summer in the city: Музика под звездите в Beach Bar!

Навън е 461 градуса по Фаренхайт...

All About Life преди 6 години

Разбира се, че ни е ужасяващо топло, но щом стъпим върху пясъка на градския оазис Beach Bar и усетим нежния бриз идващ от студения басейн, забравяме за всичко и потъваме в безвремие! Отпиваме глътка от любимото Апераменто и се наслаждаваме!





Предполагаме вече стана ясно, че градският ни плажен spot е - Beach Bar. Тропически рай, където любовта виси над главите ни, а свежите коктейли ни подканват да разпуснем и да се отдадем на същински разкош за сетивата.

 

Идеята да се настаним удобно на шезлонга, заживеем и работим дистанционно от брега на любимото ни заведение е вече в главите ни! Желанието да прекараме всяко свободно време в "градския рай" се засилва все повече и с невероятна лятна програма, която предлага Beach Bar. 

С голямо удоволствие запазваме всеки четвъртък място на бара, от което ще се наслаждаваме на най-жестоката Live вечер! Mузика на живо под звездите на вечерна София, с едни от най-невероятните български артисти, които ще ни подарят една незабравима нощ!

Ще ви подшушнем, няколко имена от предстоящаща програма, която за наша и ваша радост Beach Bar обявява, че ще е без вход!

Ще може да чуете:

15.06 - Beloslava
22.06 - Magi Aleksieva - MEY 
29.06 - JP3 /Jivko Petrov's trio/
06.07 - Desy (Phuture Shock)
13.07 - Dorothy Takev 
20.07 - Paraplanner 
27.07- Toria

и още много други имена! Цяло лято! Всеки четвъртък от 21:30!



Питиетата също са ясни - колкото се може по-летни и по-изкушаващи коктейли. Любимите ни бармани знаят как да ни поглезят в духа на горещия сезон! Drunken Donkey и Chaika Garden Fiz са само част от новите "заподозрени", от които жадно ще отпиваме вечер. 

Ние вече се замечтахме за идващата седмица и момента, в който да послушаме красивият глас Белослава, а до тогава ще релаксираме след работа в компанията на Chaika Garden! 



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.