Петъчен МОДА блиц: Деница Минчева

Петъчен МОДА блиц: Деница Минчева

Модата не е просто да ушиеш дрешка, тя е комплициран, дълъг и сложен процес...

Модата не е просто да направиш дрешка, тя е комплициран, дълъг, сложен и интересен процес, които изисква сериозност, посвещение, необятност на таланта и други разни дребни подробности от особена значимост.

Вече близо 6 години Деница Минчева се е посветила на голямата си любов - МОДАТА, преди дни представи  дизайн-визията си на дипломното ревю на магистрите от специалност "Мода и бизнес стратегии" на НБУ, а днес дойде в Редакцията за петъчна доза чисто вдъхновение. В петъчната закачка ни партнира извънредно симпатичният кавалер в дамския ни оазис - зеленият, колкото и красив, и пъргавият, колкото и малък, Opel ADAM. 

WAAF колекцията на Деница обединява емблематични години в човешката история - от създаването на балона с горещ въздух през 18 век до двете световни войни. Силуетите са обемни, широки и наподобяват балони и парашути. Цветовете и материите са взаимствани от автентичните шлифери. Ключови елементи са дървени детайли, а главни Музи - най-знаменитите шпиони и двойни агенти-жени в историята.

И така, бърборим небрежно за важни неща, настанени убийствено комфортно в малкия като сбъдната детска мечта градски "мъник" Opel Adam. Заедно в едно фешън пътуване, което няма граници:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.