Следва

Винтидж маратонки Apple на търг с начална цена 15 000 долара

Моден шоурум на дъното на океана - ИВАН АСЕН 22 тази пролет

Новото лятно събитие на ИВАН АСЕН 22 под надслов UnderWater Мood ни завлича в морските дебри до 30 юни...

 

All fashion преди 6 години

Новото лятно събитие на ИВАН АСЕН 22 /едноименният инкубатор на дизайн събития в града, именуван на точия адрес, на който се намира/ под надслов UnderWater Мood ни завлича в морските дебри от снощи, 8 юни до края на месеца. На едно място великолепната Нели Митева отново събира дизайнерските работи на български творци, вдъхновени от природата, тюркоазената дълбочина на океана и екзотиката на подводния свят.

Потапяме се и отплаваме с моделите и аксесоарите, изпълнени в маритимна графичност, въплатила духа на крайбрежието, морето, вълните. Използвани са класическите съчетания от свежи, чисти цветове като бяло и синьо, подчертани с тюркоазени акварелни нюанси.

В събитието участват дизайнерите: Prototype 23, MINTY, Ham & Eggs, YOD by Яна Дворецка, Георги Флоров, nelmit, Росица Мршич, Roses of the Queen’s Dog, Jar & Jam, Динка Касабова, Диляна Иванова, GIZDA by Катя Лозанова, Радостина Клинкова, Славина Петрова, Милена Начева, Теодора Шуманова, Мая Матева, Ива Григорова, Мая Каранешева, Таня Хаджиева, като има и три дебютни представяния на PLIK, Емилия Емилева и Даяна Ангелова. Аксесоарите са на Виктор Павлов и Калина Филчева.

В малкото кокетно арт пространство на ИВАН АСЕН 22 ще открием силуети, форми и материи, наподобяващи приказния подводен свят на Океана. Комбинацията от плисета, многоцветни, контрастни райета, феерични и графични модели определено интригува. Дизайнерите се заиграват със съчетанието на гладки повърхности с триизмерни форми за една разчупена графична визия. Материалите са характерни с пенести структури като на разбити вълни. Леките платове съдържат визкозни, копринени и полиестерни нишки.



Морската визия завършват бижута и аксесоари от смолисти и гумирани материали, винил и силикон, отново вдъхновени от водата и океана.

В рамките на дизайнерския шоурум тази пролет са организирани две специални събития - от събота, 17-ти юни,  Александър Гергинов и Нели Митева ще покажат съвместната си капсулна колекция "Впечатления от едно пътуване", а от вторник 20.06 ще бъде представен най-новият лейбъл бански костюми "Sun Diva Swimwear".

Събитието се осъществява със съдействието на ESTHEDERM – френска дермокозметична марка с 40 годишна история, за която разказахме тук. Всички формули на продуктите са базирани на клетъчна вода – копие на водата в клетките в нашето тяло. Клетъчната вода символизира уникалния биомиметичен подход на Esthederm. Съставена е от активни съставки, които запазват клетъчното здраве и предотвратяват стареенето.

Графичен дизайн на ИВАН АСЕН 22 - Боряна Чернева
Интериорен дизайн - Диляна Иванова

Модел в сесията: Преслава @ Inter Model's
Коса и грим: Христина Трайкова
Продукция: ИВАН АСЕН 22

Подробно - в галерията горе!

More All fashion