Следва

Матиращ и твърде добър!

Винтидж маратонки Apple на търг с начална цена 15 000 долара

Аукционът стартира на 11 юни, мястото е eBay, а находката са чифт винтидж маратонки Apple, които компанията пуска на пазара в началото на 90-те...

All fashion преди 6 години

Аукционът стартира на 11 юни, мястото е eBay, а находката са чифт винтидж маратонки Apple, които компанията пуска на пазара в началото на 90-те. Стартовата цена за заинтересованите 15 хиляди долара.

Представителите на аукционна къща Heritage Auctions предполагат, че чифта ще удвои началната си цена и ще се продаде за достойните 30 000 и отгоре. Смята се, че маратонките са експериментален проект на Apple, от който са пуснати само два чифта.

За пръв път чифта e продаден в средата на 90-те, от служител на компанията. През 2007 година са препродадени пак през eBay за символичните 79 долара. 10 години по-късно нещата изглеждат съвсем другояче. Така че, следим и си напомняме - не продаваме старите чепици, особено някои!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.