Седмичен ХОРОСКОП - 12.06 - 18.06

12-06-2017 Текст: View Sofia Фотография: Vogue
Добави коментар

Какъв спектър от възможности се отварят през тази седмица? Много широк и разнообразен! „Социалната“ планета Юпитер спира ретроградното си движение, което започна още през февруари, и всичката й благодат предстои да се „изсипе“ върху нас – отношенията ще станат по-скрепени и силни, нови хоризонти се разкриват пред очите ни и много решения ще трябва да бъдат взети. Това е период, в който ще можете да постигнете пълна хармония със себе си, а не забравяйте, че всичко хубаво започва тъкмо отвътре.

Сега е моментът да дадете шанс на големите си инициативи да станат реалност. Великите идеи оживяват по-лесно заради „патронажа“ на интелигентността и практичността.

Успехът винаги се нуждае от малко мотивация. Юпитер ни я предоставя, отприщвайки амбициите и желанието за самоутвърждаване.
 

ОВЕН 21.03 – 20.04

През тази седмица специално събитие очаква вашето семейство, което ще бъде повод за големи събирания у дома, за срещи с приятели и роднини, които не сте виждали от години – както и за множество усмивки.
Звездите покровителстват брака и съжителството. Затова този период е перфектен за нови начала.

В понеделник и вторник задълженията и работата ви идват в повече. Опитвате се да свършите всичко мигновено, но някак не се получава – все пак вие сте човек, а не робот. Има толкова много неща, които ви карат да „презаредите“ и да изпълните себе си с чудесна енергия – направете ги!
В сряда и четвъртък сте така удовлетворени и усмихнати, че от вас струи огън!
Петък, събота и неделя са дни, в които трябва да сложите точка на някои неща, оставяйки ги в миналото и да прекрачите прага на новите възможности пред вас.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица трябва да ви научи, че не трябва да позволявате на лъжите и манипулациите да се прокрадват в живота ви – особено в личните взаимоотношения. Не обещавайте, ако не можете да изпълните и не изопачавайте, когато от вас се очаква истината.
Развитието в положителна насока ще дойде при вас тъкмо сега, макар и да не сте очаквали, че точно този момент е така благодатен и подходящ за всичко, което сте планирали да реализирате.

В началото на седмицата на работното място напрежението ще бъде така осезаемо, че може да се разреже с нож. Не падайте духом, това е само кратък период, който ще отмине и вие не трябва да му отдавате твърде много значение.
От сряда до петък откривате хармония със себе си. През тези дни е възможно да се заформи и ново приятелство с човек, с когото не сте очаквали да откриете толкова много сходства.
През уикенда имате нужда да излезете от града.
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Сега не е добра идея да правите финансови сделки с приятели или хора, с които имате сериозни и важни взаимоотношения. Вероятността за разочарование, несъответствие в очакванията или противоположност на интересите е голяма. Въпреки всичко, подобни събития могат да послужат като тест за това доколко са здрави отношенията ви и в някои случаи това ще доведе до тяхното дългосрочно охлаждане.

Ако не сте уверени в следващия си ход в началото на седмицата, то направете нещо коренно различно от това и излезте от рутината си – независимо дали ще го направите чрез джогинг, гледане на филм, или четене на някоя книга.
В средата на седмицата обаче трябва да сте решителни.
Петък също изисква от вас острота и недвусмисленост.
През уикенда се пригответе да срещнете човек, различен от всеки друг, който сте срещали досега.
 

РАК 22.06 – 23.07

Представителките на зодия Рак ще бъдат изненадани от положителни новини. Ще получите надежда за нещо, което напоследък ви създава много тревожност.
Ще имате и доста ангажименти, които няма да търпят чакане. Внимателно преценявайте решенията си.

В понеделник ви е трудно да мислите за всичко, за което ви се налага. Но сега трябва да подредите приоритетите си и да действате. Отдавна е казано, че нерешителността е вирус, който може да накара дори една армия да изгуби волята си за победа – дори и за оцеляване.
Преминавайки през средата на седмицата с усилен труд, в петък и събота имате нужда просто да си починете, правейки всичко, което обичате.
Неделята ще бъде социална.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица изненадите за представителките на зодия Лъв ще бъдат свързани с роднина или някой близък на семейния кръг. Най-вероятно това ще включва събитие от живота на този човек, което ще бъде ваш основен ангажимент или предпоставка за бъдещи промени.
До вас ще достигнат добри новини също и в професионален план. Те ще бъдат пряко свързани с финанси и печалби. Всичката благодат в работата ще бъде напълно заслужена.

Старите неща са привлекателни за вас в понеделник избледнели снимки, стари филми, прашни стари вещи - всичко с история ви привлича.
В средата на седмицата обаче вниманието ви се отмества от неживите предмети към съвсем живите хора: дните ви ще са изпълнени с романтика и усмивки.
Четвъртък и петък рутината се опита да ви повлече отново по течението си, но вие искате нещо и не позволявате на това да ви влияе.
Уикендът изисква от вас търпение.
 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Случайността или късметът ще ви водят в правилната посока тази седмица. Ще разберете, че няма как да планирате всичко, но въпреки това нещата да се стекат по перфектен начин.
Изненадите на този период ще се проявят в личните ви взаимоотношения и по-точно – в любовните.
В живота на много от вас ще се появи нова благоприятна ситуация, възможност.

В началото на седмицата сте в пълна хармония със себе си и се вслушвате във вътрешното си Аз по-силно от всякога. Вие сте най-добрият си съветник – най-много доверие можете да имате именно на себе си.
Вторник и сряда са дни за ангажименти и задачи, но в четвъртък и петък трудът ви ще бъде щедро възнаграден и вие ще имате свободно време на разположение на всичките си желания.
Събота и неделя отделете за човека, който кара сърцето ви да прескача.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Седмицата ще бъде изключително благоприятна за представителките на зодия Везни – всичките ви планове и идеи ще намерят своята реализация.
Приятните изненади ще изскачат отвсякъде, а вие ще сте готови да ги посрещнете.
Каквито и ангажименти да имате, не губете време и не ги отлагайте – сега събитията се развиват във ваша полза и късметът е на ваша страна.

Както казва една китайската поговорка: „Парите не могат да купят това, което сърцето желае". Това е важното, което трябва да помните в понеделник, когато парите са на дневен ред. Какво наистина искате?
Средата на седмицата е изпълнена с прекрасни, вълнуващи, весели разговори с приятели, които означават много за вас.
Към края на седмицата започвате постепенно да се отпускате от работата и всичките си проблеми, макар авторитетът да диша във врата ви.
За сметка на това уикендът има всичко, което бихте желали от него: активност, романтика и смях.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Родените под знака на Скорпион ще имат определени очаквания за разрешаването на въпроси, свързани с имоти, документи, финанси и др.
В това отношение може да получите специално предложение или пък възможността да направите нещата да се стекат така, както ви се иска.
Имате нужда от подкрепата на близките си за да сте напълно уверени във всяко ваше действие.

Интензивността ви заобикаля в понеделник и вторник. Усещате го с всичките си сетива. Това, че имате ясна визия за бъдещето, което искате, ви отдалечава от останалите, които не са толкова сигурни за себе си. Сега сте една крачка пред тях.
Вторник и сряда разбирате, че всичко, което желаете, е напълно възможно. Това ви прави обнадеждени и мотивирани.
Четвъртък и петък сте по-решителни от всякога. Това вероятно се дължи на това, че любимите ви хора стоят рамо до рамо с вас.
През уикенда започва да се заформя нещо голямо.
 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Пред вас стои седмица, в която ще получите надежда чрез нов шанс, който ще ви накара да вземете важно решение, стартирайки една значителна промяна. Специална роля в живота ви сега ще бъдат хората от семейния ви кръг.
Сега е подходящият момент за сделки, решаване на финансови дела, инвестиции и други важни въпроси.

Само защото искате да останете насаме със себе си в понеделник, не означава, че сте недоволни от нещо. Напротив! Вие просто се нуждаете от повече време в „уютния“ си ум. Напоследък мечтите ви са наистина невероятни!
В средата на седмицата сте по-социални. В четвъртък и петък трябва да бъдете мъдри при разпределянето на парите си, преценявайки кое наистина си заслужава.
Уикендът ще ви срещне с някого, който бързо ще ви стане добър приятел.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Преди всичко, тази седмица ще дойде, носейки със себе си премии, бонуси или различни банкови и бизнес сделки.
Очаквайте гости в дома си или покана от приятели, съседи или роднини.
Ще проведете сериозни разговори с близките ви, защото трябва да вземете важни, конкретни и спешни решения.

От понеделник до сряда виждате, че онова, което истински сте искали да постигнете, но не сте могли, отново е възможно тъкмо сега. Грабнете възможността без колебание.
В четвъртък и петък ще свършите много работа, но нищо няма да бъде напразно.
През уикенда всички около вас се чудят откъде черпите тази своя енергия и мотивация.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Родените под знака на Водолей ще се сблъскат с миналото. Някой ще ви даде извинение или обяснение за отминали събития. Ще изненадате дори себе си, че това ще ви накара да се чувствате по-добре и на душата ви ще й стане по-леко.
Разходите ви през тази седмица ще бъдат свързани с важни и смислени неща като образование, дом, инвестиция за бъдещето и др.

В началото на седмицата емоциите ви се отприщват и вие не можете да направите нищо, за да ги спрете. Това не е задължително лошо – пуснете всичко дълго таено на свобода.
Творческата ви нагласа ще се прояви в сряда и четвъртък и ще съумеете да сътворите нещо красиво, което ще ви направи щастливи.
Петък и събота се вижте с приятели и разнообразете рутината си.
В неделя се фокусирайте върху себе си.
 

РИБИ 20.02 – 20.03

Представителките на зодия Риби ще запомнят този период заради специално събитие, свързано с млад мъж.
Някои от проблемите, които са възникнали от предходната седмица, ще продължават да ви тревожат. Помислете добре над това кое не правите както трябва, за да не сте постигнали напредък. Променете подхода и нагласата си и ще видите, че сте способни на „малки магии“.

В началото на седмицата се чувствате най-удобно сред познатото. Това ви спестява несигурните чувства и страха.
Сряда и четвъртък са дни, в които трябва да проявите търпение и да правите каквото трябва.
В петък приятелите и близките ви ви вдъхват увереност.
През уикенда ще извършите добро дело.
 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

It's all about Philips fashion

Виж още
It's all about Philips fashion

Жълт бутон

Нели Петкова роди момченце

Нели Петкова роди момченце

Виж още