Следва

LFW Men's: Kiko Kostadinov Spring/Summer 2018

Българин отвя Седмицата на мъжката модата в Лондон

Кой е Кико Костадинов?...

All fashion преди 6 години

Кой е Кико Костадинов?

Това е въпросът, който вълнува фешън средите в момента, защото българският дизайнер тотално отвя мъжката седмица на модата в Лондон.

Кико представи колекцията си за Spring/Summer 2018 с подкрепата на NEWGEN. Наскоро завършил Central St Martins той тотално преоткрива работното облекло и създава сурови, новаторски дизайни вдъхновени от униформата във всичките й стандартни цветове - черно, синьо, кафяво и безово.


Дизайн от миналогодишната колекция - Kiko Kostadinov Spring/Summer 2017

Костадинов показа още нов поглед върху класическите мъжки облекла като суичъра и роклята риза.

Още през 2015 година 26-годишният Кико Костадинов е смятан за един от най-обещаващите дизайнери от своето поколение в университета. В същата година, докато все още учи, той си сътрудничи със Stussy и създава колекция за 35-та им годишнина. Линията се състои от 20 винтидж асиметрични дизайна.

Дизайн от миналогодишната колекция - Kiko Kostadinov Spring/Summer 2017


Дизайн от миналогодишната колекция - Kiko Kostadinov Spring/Summer 2017

Любопитното е, че Костадинов е имал честта да работи с хора като Майкъл Копелман и стилистът Стефан Ман за няколко години. Малко след като представя дипломното си ревю пък Кико подписва договор с NEWGEN, от където му обещават да представят колекция на Седмицата на мъжката мода в Лондон.

А колекцията му Пролет/Лято 2018 определено е по-добра и по-обещаваща от миналогодишнaта! Убедете се сами ТУК!!!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.